enes1391 Kilopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2014 #11 Arkadaşlar boşuna uğraşmayın. Windows 8.1'i etkinleştirmek için çalışan crack programı bulunmamakta. Üstelik forumda korsan paylaşım ceza sebebidir.
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın. Windows 8.1'i etkinleştirmek için çalışan crack programı bulunmamakta. Üstelik forumda korsan paylaşım ceza sebebidir.
P pusat57 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #12 enes1391 dedi: Arkadaşlar boşuna uğraşmayın. Windows 8.1'i etkinleştirmek için çalışan crack programı bulunmamakta. Üstelik forumda korsan paylaşım ceza sebebidir. Genişletmek için tıkla... Bende var. Etkinleştirdim. Yani bulunmakta. Bi abi Outlook adresinden yolladı.
enes1391 dedi: Arkadaşlar boşuna uğraşmayın. Windows 8.1'i etkinleştirmek için çalışan crack programı bulunmamakta. Üstelik forumda korsan paylaşım ceza sebebidir. Genişletmek için tıkla... Bende var. Etkinleştirdim. Yani bulunmakta. Bi abi Outlook adresinden yolladı.
2 25628 Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 48 19 Temmuz 2014 #13 Silinen üye dedi: Bende var. Etkinleştirdim. Yani bulunmakta. Bi abi Outlook adresinden yolladı. Genişletmek için tıkla... Programin adi ne acaba?
Silinen üye dedi: Bende var. Etkinleştirdim. Yani bulunmakta. Bi abi Outlook adresinden yolladı. Genişletmek için tıkla... Programin adi ne acaba?
P pusat57 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #14 Sosyal'de yasak burdan veremem. Ban yemek istemiyorum. Ama Samet Akman | Facebook buna istek gönder. Facebook'tan ben söylerim sana yollar.
Sosyal'de yasak burdan veremem. Ban yemek istemiyorum. Ama Samet Akman | Facebook buna istek gönder. Facebook'tan ben söylerim sana yollar.
2 25628 Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 48 19 Temmuz 2014 #15 Is Silinen üye dedi: Sosyal'de yasak burdan veremem. Ban yemek istemiyorum. Ama Samet Akman | Facebook buna istek gönder. Facebook'tan ben söylerim sana yollar. Genişletmek için tıkla... Istek yollanmiyor kapatmış sadece takip et var
Is Silinen üye dedi: Sosyal'de yasak burdan veremem. Ban yemek istemiyorum. Ama Samet Akman | Facebook buna istek gönder. Facebook'tan ben söylerim sana yollar. Genişletmek için tıkla... Istek yollanmiyor kapatmış sadece takip et var
2 25628 Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 48 19 Temmuz 2014 #17 Silinen üye dedi: Halit Altıntaş | Facebook Buna yolla birde. Genişletmek için tıkla... Yolladim
P pusat57 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #18 Tamam o benim. Samet abiye söylerim senle iletişeme geçip atar. Ben silmişimde.
2 25628 Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 48 19 Temmuz 2014 #19 Silinen üye dedi: Tamam o benim. Samet abiye söylerim senle iletişeme geçip atar. Ben silmişimde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Silinen üye dedi: Tamam o benim. Samet abiye söylerim senle iletişeme geçip atar. Ben silmişimde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
P pusat57 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #20 25628 dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil.