Merhaba arkadaşlar ve, @Murat5038 hocam.
Biliyorsunuz geçen ay sizden Windows 8.1 RTM sürümünü indirmiştim (ama Shah-1 vb. yapmamıştım.) ve, şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Ama kafama takılan bir soru var:
Bu RTM sürümünde zaman kısıtlaması var mı?
Nede olsa RTM Sürümü olduğu için bazı şeyler kısıtlı, Arka Plan'ı değiştireme gibi.
Öyle bir durum yok. RTM sürüm en son kullanıcıya sunulan sürümdür. Kısıtlama ile ilgili bir isim değil. O dediğin sisteminin orj. olmadığından yapar. Ücretini alıp lisans girin.
@Murat5038
Hocam yani, kullanım süresi veya olarak kısıtlamıyor. Arka plan resmini veya hesap fotosu gibi şeyleri değiştirmek için lisansın girilmesi gerekiyor diyorsunuz anladığım kadarıyla
Malum okul dönemi olduğu için ve ben yazın çok fazla oyun aldığım için yakın dönemde alışveriş yapamam Yoksa ailem oynar beni
Orj. olması için lisansı girmen gerekli. Orj. değilse zaten resim vs. değiştirmeye izin vermez. Kısaca şuan lisanslı mı yoksa lisansız mı kullandığını öğrenmen lazım. Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerde etkinleştirildi yazmıyorsa lisans girilmemiştir. Önceden de orj. Windows'un yoksa kullandığın windows'un lisansını satın alman lazım.
@Murat5038
Tamam, gidip baktım ve, RTM sürümü olduğu için ''etkinleştirilmedi'' yazıyordu. Öyle yani, para olmadığından bir süre daha bu sürümü kullanacağım.
Bu arada, genede ''Windows Uptade'' güncelleştirmelerini alabilir miyim?