A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #11 Arkadaşlar Win 8'e geri dönüş yapıyorum. Başka yapacak bir şey kalmadı Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 16 Temmuz 2014 #12 Windows 8.1.1'de hiçbir sorun yok. Dediklerimizi tam olarak uygulasan sorun hallolacak.
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #13 Egemen dedi: Windows 8.1.1'de hiçbir sorun yok. Dediklerimizi tam olarak uygulasan sorun hallolacak. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Egemen dedi: Windows 8.1.1'de hiçbir sorun yok. Dediklerimizi tam olarak uygulasan sorun hallolacak. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2014 #14 Silinen üye dedi: Beta sürümlerine çok güvenmeyin çünkü benim bilgisayara kurarken bilgisayar kafayı yedi kapandı. Ben ondan güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde BETA! Her sistemde çalışacak diye bir kaide yok dostum. O yüzden hem Stabil hemde BETA sürücü önerdim değil mi?
Silinen üye dedi: Beta sürümlerine çok güvenmeyin çünkü benim bilgisayara kurarken bilgisayar kafayı yedi kapandı. Ben ondan güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde BETA! Her sistemde çalışacak diye bir kaide yok dostum. O yüzden hem Stabil hemde BETA sürücü önerdim değil mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Temmuz 2014 #15 alpkaan11 dedi: Arkadaşlar Win 8'e geri dönüş yapıyorum. Başka yapacak bir şey kalmadı Genişletmek için tıkla... Dönmüşken DOS'a falan dön. Tek program çalışıyor. Tam senlik. Sorunsuz bir işletim sistemi.
alpkaan11 dedi: Arkadaşlar Win 8'e geri dönüş yapıyorum. Başka yapacak bir şey kalmadı Genişletmek için tıkla... Dönmüşken DOS'a falan dön. Tek program çalışıyor. Tam senlik. Sorunsuz bir işletim sistemi.