Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #11 cumburlop1242 dedi: Windows 8.1 çok yavaş çalışır ise PrimeOS kullanmanızı öneririm APK çalıştırabiliyor şu an yan bilgisayarımda mevcut ve her şey çok hızlı açılıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü çekirdeği Andorid üzerine kurulu. Ve Android Linux kullanıyor. Aynı zamanda PrimeOS'da.
cumburlop1242 dedi: Windows 8.1 çok yavaş çalışır ise PrimeOS kullanmanızı öneririm APK çalıştırabiliyor şu an yan bilgisayarımda mevcut ve her şey çok hızlı açılıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü çekirdeği Andorid üzerine kurulu. Ve Android Linux kullanıyor. Aynı zamanda PrimeOS'da.
Y Yusuf Losep Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #12 Eren T. dedi: Hocam affedersiniz ama yazık kafanıza. Kafanıza göre ayar yaparsanız anakartınız çöpe dönüşebilir. Bir daha asla yapmayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara etki eden bir şey olduğunu düşünmüyorum sonuçta USB'ye yükledim bilgisayarım USB'yi görmedi doğal olarak bir şey değiştirmemiş oldum.Sonuç olarak bilgisayar hala USB'yi görmüyor belkide eski olduğu için DVD ile kurulum şart.
Eren T. dedi: Hocam affedersiniz ama yazık kafanıza. Kafanıza göre ayar yaparsanız anakartınız çöpe dönüşebilir. Bir daha asla yapmayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara etki eden bir şey olduğunu düşünmüyorum sonuçta USB'ye yükledim bilgisayarım USB'yi görmedi doğal olarak bir şey değiştirmemiş oldum.Sonuç olarak bilgisayar hala USB'yi görmüyor belkide eski olduğu için DVD ile kurulum şart.