M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Mart 2015 #1 @Recep Baltaş Abi kolay gelsin, şimdi ben Rufus'un yeni sürümünü indirdim. Yeni ayar gelmiş ne farkı var bunların?
@Recep Baltaş Abi kolay gelsin, şimdi ben Rufus'un yeni sürümünü indirdim. Yeni ayar gelmiş ne farkı var bunların?
OTOFAJİ Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #2 mehmetalca35 dedi: @Recep Baltaş Abi kolay gelsin, şimdi ben Rufus'un yeni sürümünü indirdim. Yeni ayar gelmiş ne farkı var bunların? Eki Görüntüle 54654 Genişletmek için tıkla... Bende dün yeni format attım üstteki seçeneği seçtim. Ama biraz araştırma yaptım ama tam bilgi edinemedim. Ama alttaki seçenek değil diye düşünüyorum.
mehmetalca35 dedi: @Recep Baltaş Abi kolay gelsin, şimdi ben Rufus'un yeni sürümünü indirdim. Yeni ayar gelmiş ne farkı var bunların? Eki Görüntüle 54654 Genişletmek için tıkla... Bende dün yeni format attım üstteki seçeneği seçtim. Ama biraz araştırma yaptım ama tam bilgi edinemedim. Ama alttaki seçenek değil diye düşünüyorum.