B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #51 Siz bir kere dosyayı o programla USB'ye yazın. Eğer sorunsuz bir şekilde yazarsanız burada haber verin.
Siz bir kere dosyayı o programla USB'ye yazın. Eğer sorunsuz bir şekilde yazarsanız burada haber verin.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #52 Tamam. Burada olacak gibi geldi.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #54 Her denediğim de USB den siliniyordu ISO dosyası şimdi ISO dosyasını USB belleğe atacağım. Sonra USB'ye yazacağım. Şuan USB bellek işi bitmek üzere zaten.
Her denediğim de USB den siliniyordu ISO dosyası şimdi ISO dosyasını USB belleğe atacağım. Sonra USB'ye yazacağım. Şuan USB bellek işi bitmek üzere zaten.
B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #55 Nasıl? Yazacağın USB'ye ISO dosyasını atıp sonra aynı USB'ye mi yazıyorsun?
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #56 Evet.
B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #57 Öyle olmaz. Sadece programdan USB'yi ve ISO dosyasını seçeceksin sonra yaz diyeceksin USB tamamen boş olmalı.
Öyle olmaz. Sadece programdan USB'yi ve ISO dosyasını seçeceksin sonra yaz diyeceksin USB tamamen boş olmalı.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #58 Düzgün yaptım. Olmak üzere bu sefer öyle bir saçmalık yapmadım. Dediğiniz gibi yaptım.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #60 Sonunda oldu. Tekrar tekrar teşekkür ederim. 3 günlük uğraş meyvesini verecek. Ayrıca Rufush ile yazıyorum.
Sonunda oldu. Tekrar tekrar teşekkür ederim. 3 günlük uğraş meyvesini verecek. Ayrıca Rufush ile yazıyorum.