mehmet özen Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #1 Benim PC Windows 8 iken gayet iyi çalışıyordu. Sonra inanılmaz donmaya başladı. İncelediğimde bir şey fark ettim. İşlemci yok, RAM yok hatası verdi. Bu yüzden Windows 8.1 sürümüne geçtim şimdide masaüstü kısayollarında iken sağ tuş geç açma sorunu yaşıyorum. Sonra Google'dan uzunca bir çözüm sunmuşlar onu da denedim değişen bir şey yok... Windows 7 ye geçsem mi sence? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2014
Benim PC Windows 8 iken gayet iyi çalışıyordu. Sonra inanılmaz donmaya başladı. İncelediğimde bir şey fark ettim. İşlemci yok, RAM yok hatası verdi. Bu yüzden Windows 8.1 sürümüne geçtim şimdide masaüstü kısayollarında iken sağ tuş geç açma sorunu yaşıyorum. Sonra Google'dan uzunca bir çözüm sunmuşlar onu da denedim değişen bir şey yok... Windows 7 ye geçsem mi sence?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Mayıs 2014 #2 Yüksek ihtimal kullandığın sabit diskten kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayar özelliklerini yazar mısın.
Yüksek ihtimal kullandığın sabit diskten kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayar özelliklerini yazar mısın.