Windows 8.1 Sahte Oyunları Çalıştıramadım

Evet çalıştı, tekrar denediğimde aynı sonucu aldım driver falan halletmeme rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları bir yere taşıdığınızda veya bulunduğu SATA'ya format atıldığında oyunların yapısı bozulur.

Not: Oyunların hepsi için geçerli değil, bazıları için.

Ben oyunları D'ye kuruyorum ama o yine de C'nin içine bazı sistem gereksinimlerini gönderiyor. LoL'de olduğu gibi.

Peki ne yapmam gerekir? Setup'ları sabit diske atıp, PC'den silip güncelledikten sonra tekrar kursam olur mu?

Bir tek Minecraft açılıyor, diğerlerini silerim. Peki bu driverlerin hepsını nasıl silebilirim?

Bu arada internette benim ekran kartımın driveri yokmuş. Bir de siz kontrol eder misiniz AMD Radeon HD 7670M ve Intel 4000 family.

Oyun setup'larının içinde kaldırmak için setup ya da uninstall yazar. Nasıl kurduysan öyle kaldırcaksın işte

Kardeş o kadar kolay değil. Driverler Bulgarca, PC yurt dışı malı

Intel'in kendi sitesinde arattım, orada bile bulamadı anakartın driverini

• Need for speed shift2 > Windows 8'de sorunsuz çalışıyor.
  • Call of duty mw3 > Windows 8'de sorunsuz çalışıyor.
  • Black ops2 > Windows 8'de sorunsuz çalışıyor.
  • Battlefield3 > Windows 8'de sorunsuz çalışıyor.
Çalıştıramadığın bu oyunların hepsi de 8'de sorunsuz çalışıyor. 8.1'de de yine sorunsuz çalışıyorlar. Orijinal al. Ki Windows 8 korsan oyun da çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…