Çözüldü Windows 8.1 - SAMP Açılmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

40503

Megapat
Makaleler
1
Merhaba kardeşlerim, Technopat'ı yaklaşık 4 aydır YouTube kanalı üzerinden takip ediyorum ve diğer arkadaşlarımın dediklerine göre de Technopat çok iyi bir teknoloji portalıymış. Benim de sorunum var. Konu yeri yanlış olabilir araştırdım bulamadım yetkililer konuyu doğru yere taşıyabilirler özür dilerim konu yeri için.

GTA: San Andreas'ı bilmeyenimiz yoktur herhalde. Yılların oyunu her çocuğun gencin oynadığı oyunlardan bir tanesidir. Bu oyunun bildiğiniz üzere SAMP adında Online oynamak için ek bir yama gibi birşey çıkartıldı. Bu SAMP'yi ben şu an Windows 8.1'de oynayamıyorum. Birçok forumda da çözüm şu olmuş; Yönetici olarak çalıştır, Uyumluluk ayarlarını Windows 98/Me yap, klasör adını değiştir, dosyaları sil baştan yükle vb. Fakat bunların hiçbirisi olmadı. Hepsini denedim olmuyor.

SAMP'yi açıyorum normal bir şekilde sunucunu birisine giriyorum yüklenme kısmında Crash alıp oyundan atılıyorum. Uyumluluk ayarlarını Windows 98/Me yapınca ise SAMP.exe'yi açar açmaz direk oyuna giriyor sunucuya bağlanma ekranında kalıyor oyun. Ben ne yapabilirim kardeşlerim. Lütfen Technopat ailesi olarak bir çözüm bulalım şu konuya. Yardım eden ve etmeyen bütün Technopat'lara teşekkürlerimi sunarım. İyi forumlar.

Çözüm
Yok Recep abi oyunum orijinal ve dediğin gibi 0.3z sürümünü yani en son sürümü kullanmaktayım. Log dosyasını da hemen bakıp veriyorum şimdi.

Recep abi sendeki şans kimsede yok gerçekten yemin ediyorum. Log dosyasını ararken hatayı da çözmüş bulunmaktayım şu anda. Sorun şurdan kaynaklanıyor olabilir bende bu şekilde çözüldü aynı hatayı alanlar olursa şu yolu deneyebilirler:

Kullanıcı Adınız > Belgeler > GTA San Andreas User Files klasöründeki her şeyi klasörüyle de dahil silmeyi deneyebilirler. Şahsen ben sorunu böyle çözebildim. gta_sa.set dosyasını silince sorun çözüldü gibi geliyor bana çünkü zaten klasörün içinde başka bir dosya yok. Yardımcı olmaya çalıştığın için çok çok teşekkür ederim Recep abi İyi Forumlar.
Sosyal'e hoş geldin. Öncelikle burada korsan oyunlara destek vermekten kaçınıyoruz. Bu bağlamda ilk olarak sormam gereken soru oyun orijinal mi ? İkinci soru ise SA-MP 0.3z mı kullanıyorsun ?

Oyun çökünce bir rapor ya da log dosyası oluşturuyor mu?

Bu arada oyun korsan ise 9 TL 60 kuruşa orijinal alabilirsin: Save 60% on Grand Theft Auto: San Andreas on Steam

Yok Recep abi oyunum orijinal ve dediğin gibi 0.3z sürümünü yani en son sürümü kullanmaktayım. Log dosyasını da hemen bakıp veriyorum şimdi.

Recep abi sendeki şans kimsede yok gerçekten yemin ediyorum. Log dosyasını ararken hatayı da çözmüş bulunmaktayım şu anda. Sorun şurdan kaynaklanıyor olabilir bende bu şekilde çözüldü aynı hatayı alanlar olursa şu yolu deneyebilirler:

Kullanıcı Adınız > Belgeler > GTA San Andreas User Files klasöründeki her şeyi klasörüyle de dahil silmeyi deneyebilirler. Şahsen ben sorunu böyle çözebildim. gta_sa.set dosyasını silince sorun çözüldü gibi geliyor bana çünkü zaten klasörün içinde başka bir dosya yok. Yardımcı olmaya çalıştığın için çok çok teşekkür ederim Recep abi İyi Forumlar.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…