K king_cemal_ Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #1 Herkez selamun aleykum yeni uye oldum sitenize yardim ederseniz sevinirim. Windows media olusturdan windows 8.1 pro 64 bit indirdim. Bunu nasil etkinlestiririm? Gercek fiyatinimi oderim yoksa etkinlestirme ucretimi mi alirlar?
Herkez selamun aleykum yeni uye oldum sitenize yardim ederseniz sevinirim. Windows media olusturdan windows 8.1 pro 64 bit indirdim. Bunu nasil etkinlestiririm? Gercek fiyatinimi oderim yoksa etkinlestirme ucretimi mi alirlar?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Haziran 2015 #2 Etkinleştirme ücreti yok. Lisans satın alacaksınız. Ama Windows 10 çıkyıor 1 aya, bekleyin Windows 10 alın.
Etkinleştirme ücreti yok. Lisans satın alacaksınız. Ama Windows 10 çıkyıor 1 aya, bekleyin Windows 10 alın.
D deepdark0 Ziyaretçi 10 Haziran 2015 #3 Buradan satın alabilirsin. Ama Windows 10 çıkacak. Windows 10 almanı öneririm. Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Windows - Microsoft Mağazası Türkiye
Buradan satın alabilirsin. Ama Windows 10 çıkacak. Windows 10 almanı öneririm. Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Windows - Microsoft Mağazası Türkiye
K king_cemal_ Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #4 MF dedi: Etkinleştirme ücreti yok. Lisans satın alacaksınız. Ama Windows 10 çıkyıor 1 aya, bekleyin Windows 10 alın. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ettim Silinen üye dedi: Buradan satın alabilirsin. Ama Windows 10 çıkacak. Windows 10 almanı öneririm. Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Windows - Microsoft Mağazası Türkiye Genişletmek için tıkla... Tesekkur ettim
MF dedi: Etkinleştirme ücreti yok. Lisans satın alacaksınız. Ama Windows 10 çıkyıor 1 aya, bekleyin Windows 10 alın. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ettim Silinen üye dedi: Buradan satın alabilirsin. Ama Windows 10 çıkacak. Windows 10 almanı öneririm. Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Windows - Microsoft Mağazası Türkiye Genişletmek için tıkla... Tesekkur ettim