Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Merhaba. Ben bilgisayarımı açarken hep ya otomatik onarım ya da "Scanning and repearing Drive" diye bir şey çıkıyor.
Merhaba. Ben bilgisayarımı açarken hep ya otomatik onarım ya da "Scanning and repearing Drive" diye bir şey çıkıyor.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 20 Kasım 2021 #2 Aaron098 dedi: Merhaba. Ben bilgisayarımı açarken hep ya otomatik onarım ya da "scanning and repearing Drive" diye bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giriliyor mu? Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Merhaba. Ben bilgisayarımı açarken hep ya otomatik onarım ya da "scanning and repearing Drive" diye bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giriliyor mu?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 20 Kasım 2021 #3 Son zamanlarda fazla elektrik kesintisi veya sistemde çökme oldu mu? Bu tür problemler yüzünden sistem kendini kurtarmaya atmış olabilir. Arrandale0 dedi: BIOS'a giriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Windows boot edilmiş ki bu yazı çıkıyor zaten. Muhtemel giriliyordur. Artı 0 Eksi
Son zamanlarda fazla elektrik kesintisi veya sistemde çökme oldu mu? Bu tür problemler yüzünden sistem kendini kurtarmaya atmış olabilir. Arrandale0 dedi: BIOS'a giriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Windows boot edilmiş ki bu yazı çıkıyor zaten. Muhtemel giriliyordur.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #4 Arrandale0 dedi: BIOS'a giriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. 463895 dedi: Son zamanlarda fazla elektrik kesintisi veya sistemde çökme oldu mu? Bu tür problemler yüzünden sistem kendini kurtarmaya atmış olabilir. Windows boot edilmiş ki bu yazı çıkıyor zaten. Muhtemel giriliyordur. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: BIOS'a giriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. 463895 dedi: Son zamanlarda fazla elektrik kesintisi veya sistemde çökme oldu mu? Bu tür problemler yüzünden sistem kendini kurtarmaya atmış olabilir. Windows boot edilmiş ki bu yazı çıkıyor zaten. Muhtemel giriliyordur. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 20 Kasım 2021 #5 Aaron098 dedi: Evet. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın açma tuşuna basar basmaz F8 spamlayın. Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Evet. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın açma tuşuna basar basmaz F8 spamlayın. Onarım seçenekleri gelmesi gerek.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #6 Arrandale0 dedi: Bilgisayarın açma tuşuna basar basmaz F8 spamlayın. Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... BIOS eski ama emin misin? Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Bilgisayarın açma tuşuna basar basmaz F8 spamlayın. Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... BIOS eski ama emin misin?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 20 Kasım 2021 #7 Aaron098 dedi: BIOS eski ama emin misin? Genişletmek için tıkla... BIOS ile ilgili değil. Dediğimi yapın. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: BIOS eski ama emin misin? Genişletmek için tıkla... BIOS ile ilgili değil. Dediğimi yapın.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #8 Arrandale0 dedi: BIOS ile ilgili değil. Dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapacağım. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: BIOS ile ilgili değil. Dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapacağım.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 20 Kasım 2021 #9 Aaron098 dedi: Sonra ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Geldiyse sistem geri yükleme noktasını deneyin. Yine olmazsa ISO dosyası ile onarım yapacağız. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Sonra ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Geldiyse sistem geri yükleme noktasını deneyin. Yine olmazsa ISO dosyası ile onarım yapacağız.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #10 Arrandale0 dedi: Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Geldiyse sistem geri yükleme noktasını deneyin. Yine olmazsa ISO dosyası ile onarım yapacağız. Genişletmek için tıkla... Girdim ama sistem geri yükleme noktası bulunamadı diye uyarı veriyor. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Onarım seçenekleri gelmesi gerek. Geldiyse sistem geri yükleme noktasını deneyin. Yine olmazsa ISO dosyası ile onarım yapacağız. Genişletmek için tıkla... Girdim ama sistem geri yükleme noktası bulunamadı diye uyarı veriyor.