Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Merhaba. Ben bilgisayarımı açarken hep ya otomatik onarım ya da "Scanning and repearing Drive" diye bir şey çıkıyor.
Merhaba. Ben bilgisayarımı açarken hep ya otomatik onarım ya da "Scanning and repearing Drive" diye bir şey çıkıyor.
Yusuf3 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #11 463895 dedi: Son zamanlarda fazla elektrik kesintisi veya sistemde çökme oldu mu? Bu tür problemler yüzünden sistem kendini kurtarmaya atmış olabilir. Windows boot edilmiş ki bu yazı çıkıyor zaten. Muhtemel giriliyordur. Genişletmek için tıkla... Aynısı ben windows 10 kurarken yanlışlıkla fişi çektiğimde olmuştu boot menüyemi ne girip bi win10 daha kurmuştum olmuştu öbür win 10 silmiştim Artı 0 Eksi
463895 dedi: Son zamanlarda fazla elektrik kesintisi veya sistemde çökme oldu mu? Bu tür problemler yüzünden sistem kendini kurtarmaya atmış olabilir. Windows boot edilmiş ki bu yazı çıkıyor zaten. Muhtemel giriliyordur. Genişletmek için tıkla... Aynısı ben windows 10 kurarken yanlışlıkla fişi çektiğimde olmuştu boot menüyemi ne girip bi win10 daha kurmuştum olmuştu öbür win 10 silmiştim
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 20 Kasım 2021 #12 Aaron098 dedi: Girdim ama sistem geri yükleme noktası bulunamadı diye uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Dosyalar önemli mi sizin için? Yeniden kurulum yaparken temiz kurulum daha sağlıklı oluyor. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Girdim ama sistem geri yükleme noktası bulunamadı diye uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Dosyalar önemli mi sizin için? Yeniden kurulum yaparken temiz kurulum daha sağlıklı oluyor.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #13 Arrandale0 dedi: Dosyalar önemli mi sizin için? Yeniden kurulum yaparken temiz kurulum daha sağlıklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu sistemde 10'a yakın kurulum yaptım ve dosyalarım OneDrive'da yedekli zaten. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Dosyalar önemli mi sizin için? Yeniden kurulum yaparken temiz kurulum daha sağlıklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu sistemde 10'a yakın kurulum yaptım ve dosyalarım OneDrive'da yedekli zaten.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 20 Kasım 2021 #14 Aaron098 dedi: Ben bu sistemde 10'a yakın kurulum yaptım ve dosyalarım OneDrive'da yedekli zaten. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapın o zaman. Kurulumdan sonra diske bad sector ve HD sentinel testi yapın. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Ben bu sistemde 10'a yakın kurulum yaptım ve dosyalarım OneDrive'da yedekli zaten. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapın o zaman. Kurulumdan sonra diske bad sector ve HD sentinel testi yapın.