Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #1 Şuranın görünümü nasıl değiştirebilirim? Başka bir şey olsun da ne olursa olsun! Bıktım artık!
KS KS Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #21 YFK dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam silin! Dosya virüslü! Kaspersky "Trojan........" gibi bir şey algıladı ve virüs, görev yöneticisini sildi. Temizledim şu an düzeldi. Dosya virüslü. Artı 0 Eksi
YFK dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam silin! Dosya virüslü! Kaspersky "Trojan........" gibi bir şey algıladı ve virüs, görev yöneticisini sildi. Temizledim şu an düzeldi. Dosya virüslü.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #22 Ahmet Efe Korkmaz dedi: Hocam silin! Dosya virüslü! Kaspersky "trojan..." gibi bir şey algıladı ve virüs, görev yöneticisini sildi. Temizledim şu an düzeldi. Dosya virüslü. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya virüslü değil. Sistem dosyalarını değiştirdği için antivirüsler öyle algılıyor. Hangi dosyadan bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
Ahmet Efe Korkmaz dedi: Hocam silin! Dosya virüslü! Kaspersky "trojan..." gibi bir şey algıladı ve virüs, görev yöneticisini sildi. Temizledim şu an düzeldi. Dosya virüslü. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya virüslü değil. Sistem dosyalarını değiştirdği için antivirüsler öyle algılıyor. Hangi dosyadan bahsediyorsunuz?
KS KS Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #23 YFK dedi: Hocam dosya virüslü değil. Sistem dosyalarını değiştirdği için antivirüsler öyle algılıyor. Hangi dosyadan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... UXThemePatcher. False-positive değil, diyorum ki görev yöneticini açamadım, "Gereken izin yok." yazıyordu halbuki bunu ilk defa gördüm. Ahmet Efe Korkmaz dedi: UXThemePatcher. False-positive değil, diyorum ki görev yöneticini açamadım, "Gereken izin yok." yazıyordu halbuki bunu ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
YFK dedi: Hocam dosya virüslü değil. Sistem dosyalarını değiştirdği için antivirüsler öyle algılıyor. Hangi dosyadan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... UXThemePatcher. False-positive değil, diyorum ki görev yöneticini açamadım, "Gereken izin yok." yazıyordu halbuki bunu ilk defa gördüm. Ahmet Efe Korkmaz dedi: UXThemePatcher. False-positive değil, diyorum ki görev yöneticini açamadım, "Gereken izin yok." yazıyordu halbuki bunu ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla...
Oscard Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 123 Yer Bursa/İnegöl/Orhaniye Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 3070 TI Tuf Gaming, İntel i5 13400F, Gerisini hatırlamıyorum ... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2022 #24 YFK dedi: Hocam tam anlayamadım. Aşağıdaki butonu mu değiştirmek istiyorsunuz? Eki Görüntüle 1029079 Genişletmek için tıkla... Hocam değiştirilebiliyor mu ? Artı 0 Eksi
YFK dedi: Hocam tam anlayamadım. Aşağıdaki butonu mu değiştirmek istiyorsunuz? Eki Görüntüle 1029079 Genişletmek için tıkla... Hocam değiştirilebiliyor mu ?