Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2013 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi ses kaydedicisi uygulamasıyla kayıt yaptım. Orada gözüküyor fakat nereye kaydetti bulamıyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi ses kaydedicisi uygulamasıyla kayıt yaptım. Orada gözüküyor fakat nereye kaydetti bulamıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Ekim 2013 #2 Kayıt yapımı bittiğinde stop veya çıkış yapacağın zaman Nereye kayıt edeceğini yazıyor sen nereye kayıt etmiş isen oraya bakman lazım standart olarak belgelerim ses(Music) Yazan klasörde olur.
Kayıt yapımı bittiğinde stop veya çıkış yapacağın zaman Nereye kayıt edeceğini yazıyor sen nereye kayıt etmiş isen oraya bakman lazım standart olarak belgelerim ses(Music) Yazan klasörde olur.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2013 #3 Yok öyle değil masaüstünde çalışan ses kaydedicisi değil uygulama olandan bahsediyorum. Nereye kaydedileceğini sormuyor.
Yok öyle değil masaüstünde çalışan ses kaydedicisi değil uygulama olandan bahsediyorum. Nereye kaydedileceğini sormuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ekim 2013 #4 Kayıt bittikten sonra soruyor diyoruz işte.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Ekim 2013 #5 Berke Kan dedi: Yok öyle değil masaüstünde çalışan ses kaydedicisi değil uygulama olandan bahsediyorum. Nereye kaydedileceğini sormuyor. Genişletmek için tıkla... C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsSoundRecorder_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Indexed\Recordings
Berke Kan dedi: Yok öyle değil masaüstünde çalışan ses kaydedicisi değil uygulama olandan bahsediyorum. Nereye kaydedileceğini sormuyor. Genişletmek için tıkla... C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsSoundRecorder_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Indexed\Recordings
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2013 #6 Murat5038 dedi: C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsSoundRecorder_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Indexed\Recordings Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Buldum kayıtlarımı. Recep abi sormadığı için nereye kaydedeceğini oy yüzden yazdım zaten sormuyor.
Murat5038 dedi: C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsSoundRecorder_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Indexed\Recordings Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Buldum kayıtlarımı. Recep abi sormadığı için nereye kaydedeceğini oy yüzden yazdım zaten sormuyor.