Windows 8.1 sıfırla çalışmıyor

baris99988801

Hectopat
Arkadaşlar ben bilgisayara format atmak istiyorum ve bilgisayarımda Win. 8.1 yüklü. Birkaç gün önce sıfırlamak yerine yenilemeye karar verdim ancak "bazı dosyalar eksik, windows yüklemeniz ya da kurtarma medyası bu dosyaları sağlayacak" hatası aldım. Bu hatanın üzerine internette biraz araştırma yaptım ve bir çözüm buldum. Cmd.exe ye Recimg -CreateImage C:\RefreshImage yazınca ve 1-2 saat bekleyince bilgisayarı nihayet yenileyebildim. Ancak yenilemek sorunumu çözmedi ve şimdi de sıfırlamam gerekiyor. Bilgisayar yenilendiğinde yeniden sıfırla ve yenile komutları çalışmıyordu. Aynı yöntemi bir daha uyguladım ve yenile çalışmaya başladı. Ancak sıfırla halen çalışmıyor. Windows 8.1'i Windows mağaza aracılığıyla yüklediğim için elimde bir disk yok yani sadece Windows'uma sıfırla veya kurtarma yaparak format atabilirim. Lütfen bütün yazdıklarımı okuyun ve bir çözüm biliyorsanız benimle paylaşın. İyi forumlar.

• Cmd.exe yi açın.
  • Sfc/ scannow yazın.
  • İşlemin bitmesini bekleyin.
  • Yeniden başlatın.
Bunları yaptıktan sonra sıfırlamayı tekrar deneyin. Olmazsa tekrar bizimle irtibata geçin.

Dediklerinizi yaptım ancak değişen bir şey olmadı. Yaptığım işlem sadece 1-2 saniye sürdü hemen bitti yanlış yapmamışımdır dimi? 
Yardım edecek yokmu? :/

Arkadaşlar lütfen biraz zaman ayırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sfc/ scannow işe yaramaz.
Kurtarma bölümü hasarlı. Yukarıdaki komutla kurtarma bölümüne müdahale edemezsiniz.
Çözüm: Kurulum medyası edinip temiz kurulum yapacaksınız.
Çözüm: Garantiniz varsa garantiye gönderin. Diski fabrika ayarına alacaklar...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı