Windows 8.1 Sıfırlama veya Format

Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle burda yeni olduğumu belirtmek isterim. Technopat adlı siteyi ve birkaç çalışanlarını bilmekteyim onların sayesinde bir bilgisayar topladım. Bilgisayarıma şu meşhur iki adet çince(japonca-korece de olabilir) programlar yüklendi bunları virüs sandım. Silmeye kalkıştım daha sonra iObit ve denetim masasında bulamadım internetten araştırdım ve bunların antivirüs olduğunu öğrendim ama bilgisayarımı aşırı derecede yavaşlatmakta birde Rising diye bi program daha var toplam 3programdı. Bizler türk insanıyız :) Bilinmedik markaları almaz, indirmez mantığından yola çıkar bunuda silmek istedim ve evet başta belirttiğim iki programı denetimde bulamasamda araştırmalarım sonucunda C'den silmeyi başardım ama hala gözüküyor. Sinir stres oldum Rising ide silemedim 5 6 adet antvirüs yükledim tertemiz çıkıyor. Çare format dedim. Gine bu siteden baktım format nasıl atıcağımı.
Şimdi arkadaşlar bende '' parayla almadığım bir tanıdığımızın yüklediği '' windows 8.1+Tümm microsoft office programları da var. Şmdi format için yeni internetten Win8.1 64 bit Türkçe bulup mu indiriceğim? Yada zaten kendiminki var bu kendiminkini nasıl sıfırlarım? Veya kendis varken format atabilir miyim? Veya bunu bir USB'ye atıp öyle mi atayım? ( USB atıcamda hangisini atıcam) yahut C'yi tamamen silebilir miyim? ( officelerim yok olmadan ) Yani kısacası bu office programlarımı kaybetmeden neler yapabilirim bu ''Virüs''den?

Yardımcı olursanız teşekkür ederim :3

eqwqe.PNG
technopat.PNG
tevh.PNG
-yg.PNG
çie.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı