I i_am_minigun Ziyaretçi 13 Aralık 2015 #1 Merhaba ben bugün host dosyasını düzenlerken yanlışlıkla sildim bunu düzeltmenin yolu var mı ? @Recep Baltaş , @JaroxJamaica , @THE_MILLER
Merhaba ben bugün host dosyasını düzenlerken yanlışlıkla sildim bunu düzeltmenin yolu var mı ? @Recep Baltaş , @JaroxJamaica , @THE_MILLER
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #2 Windows'un içerisindeki Host dosyasından bahsediyorsan eğer farklı bir PC'den kopyala yapıştır şeklinde alabilirsin. Aynı şekilde yıllarca kullandım.
Windows'un içerisindeki Host dosyasından bahsediyorsan eğer farklı bir PC'den kopyala yapıştır şeklinde alabilirsin. Aynı şekilde yıllarca kullandım.
I i_am_minigun Ziyaretçi 13 Aralık 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Windows'un içerisindeki Host dosyasından bahsediyorsan eğer farklı bir PC'den kopyala yapıştır şeklinde alabilirsin. Aynı şekilde yıllarca kullandım. Genişletmek için tıkla... Hayır başka bilgisayar yok.
JaroxJamaica dedi: Windows'un içerisindeki Host dosyasından bahsediyorsan eğer farklı bir PC'den kopyala yapıştır şeklinde alabilirsin. Aynı şekilde yıllarca kullandım. Genişletmek için tıkla... Hayır başka bilgisayar yok.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #4 "C:\Windows\System32\drivers\etc" Buranın içerisindeki Hosts'tan mı bahsediyoruz?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Aralık 2015 #5 Windows 8 Hosts Dosyası