Windows 8.1 simgeler kayboluyor

Erayy06

Decapat
İyi günler, 3 gün önce bilgisayarıma Windows 8.1 Pro sürümünü kurdum. Anlamadığım şekilde bugün bazı program simgelerim kayboldu bunu engellemek için ne yapmam lazım ve nasıl geri getirebilirim?
-Bilgisayarımda virüs yok antivirüs programıyla tarattım.
-Simge önbelleğini temizledim fayda etmedi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
İyi günler, 3 gün önce bilgisayarıma Windows 8.1 Pro sürümünü kurdum. Anlamadığım şekilde bugün bazı program simgelerim kayboldu bunu engellemek için ne yapmam lazım ve nasıl geri getirebilirim?
-Bilgisayarımda virüs yok antivirüs programıyla tarattım.
-Simge önbelleğini temizledim fayda etmedi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Forumda bu konuyla ilgili açılmış birçok konu var gördüğüm kadarıyla. Onlara göz atabilirsin. Ayrıca antivirüs programlarının kısayolları düzenle gibi bir seçeneği olabiliyor. Eğer programında öyle bir seçenek varsa onu devre dışı bırak.

Merhaba. Forumda bu konuyla ilgili açılmış birçok konu var gördüğüm kadarıyla. Onlara göz atabilirsin. Ayrıca antivirüs programlarının kısayolları düzenle gibi bir seçeneği olabiliyor. Eğer programında öyle bir seçenek varsa onu devre dışı bırak.
Evet açılmış konular var fakat ordaki çözümlerin hepsini denedim hiç biri fayda etmedi konuların tarihide eski olduğundan yeni konu açma gereği duydum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı