Cengiz E. Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2015 #1 Murat5038 dedi: Birkaç seneden beri tüm satın alınan pcler bu şekilde. Oem olarak geliyor. Gelmiyorsa geçemeyeceğin anlamına gelmiyor. Lisansın ile temiz kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mevcut Windows 8.1 Single Language Keyimi kullanarakta kurulum yapabiliyorum yani.
Murat5038 dedi: Birkaç seneden beri tüm satın alınan pcler bu şekilde. Oem olarak geliyor. Gelmiyorsa geçemeyeceğin anlamına gelmiyor. Lisansın ile temiz kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mevcut Windows 8.1 Single Language Keyimi kullanarakta kurulum yapabiliyorum yani.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Temmuz 2015 #2 Sanmıyorum bunun mümkün olacağını. Ancak var olan 8.1 SL etkinleştirilmiş ise Windows 10, kurulumda bu etkinleştirme bilgisini kontrol eder ve sizden ürün anahtarı istemez.
Sanmıyorum bunun mümkün olacağını. Ancak var olan 8.1 SL etkinleştirilmiş ise Windows 10, kurulumda bu etkinleştirme bilgisini kontrol eder ve sizden ürün anahtarı istemez.