B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #1 Bana rezervasyon gelmedi. Bilgisayarın yanında gelen 8.1 SG'yi kullanıyorum ve orijinal. Tüm güncellemeler de yüklü ama gelmedi. Ne yapmam gerek?
Bana rezervasyon gelmedi. Bilgisayarın yanında gelen 8.1 SG'yi kullanıyorum ve orijinal. Tüm güncellemeler de yüklü ama gelmedi. Ne yapmam gerek?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Haziran 2015 #2 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bana rezervasyon gelmedi. Bilgisayarın yanında gelen 8.1 SG'yi kullanıyorum ve orijinal. Tüm güncellemeler de yüklü ama gelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yukarıda birden çok kez cevap verildi.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bana rezervasyon gelmedi. Bilgisayarın yanında gelen 8.1 SG'yi kullanıyorum ve orijinal. Tüm güncellemeler de yüklü ama gelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yukarıda birden çok kez cevap verildi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Temmuz 2015 #3 Rezerve ikonu gelmiyor ne yapmalıyım? Sistem güncellemeleri ve uygun şartlar uygulanmasına rağmen gelmiyorsan bunu indirip yönetici olarak çalıştırın. İşlem bitince Windows'u yeniden başlatın.
Rezerve ikonu gelmiyor ne yapmalıyım? Sistem güncellemeleri ve uygun şartlar uygulanmasına rağmen gelmiyorsan bunu indirip yönetici olarak çalıştırın. İşlem bitince Windows'u yeniden başlatın.