Combo092 Megapat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar win8.1 single language kullanıyorum lısanslı bır şekilde isletim sistemini fabrika ayarlarına almak istiyorum fakat medya eksik diye bir hata veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba? Dosya Ekleri Adsız.png 14,6 KB · Görüntüleme: 551
Arkadaşlar win8.1 single language kullanıyorum lısanslı bır şekilde isletim sistemini fabrika ayarlarına almak istiyorum fakat medya eksik diye bir hata veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba?
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 29 Haziran 2014 #2 Toshiba bilgisayarlarda recovery dosyası Boot menüsünden doğrudan başlatılabiliyor. Boot menüsünde böyle bir seçenek var mı?
Toshiba bilgisayarlarda recovery dosyası Boot menüsünden doğrudan başlatılabiliyor. Boot menüsünde böyle bir seçenek var mı?
Combo092 Megapat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #3 İbrahim Yıldırım dedi: Toshiba bilgisayarlarda recovery dosyası Boot menüsünden doğrudan başlatılabiliyor. Boot menüsünde böyle bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok sıstem wındows 8 iken one key recovery vardı sonrasında boot ederek 8.1 lısanslı yaptım fakat suanda fabrıka ayarlarına alamıyorum.
İbrahim Yıldırım dedi: Toshiba bilgisayarlarda recovery dosyası Boot menüsünden doğrudan başlatılabiliyor. Boot menüsünde böyle bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok sıstem wındows 8 iken one key recovery vardı sonrasında boot ederek 8.1 lısanslı yaptım fakat suanda fabrıka ayarlarına alamıyorum.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 29 Haziran 2014 #4 Temiz kurulum yapmanız tavsiye ederim. Recovery dosyasındaki sürücülere güncelleme gelmiştir. Lisans anahtarınızla buradan indirin; Yalnızca ürün anahtarı ile Windows’u yükseltme - Windows Yardım
Temiz kurulum yapmanız tavsiye ederim. Recovery dosyasındaki sürücülere güncelleme gelmiştir. Lisans anahtarınızla buradan indirin; Yalnızca ürün anahtarı ile Windows’u yükseltme - Windows Yardım