Çözüldü Windows 8.1 Single Language'de internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miresdal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıcısıydım ve Windows 10 Pro açılmaları dosya girme tıklanmaları yavaşladı. Bende araştırdım sistemi böyle çok yormayan ve performans olarak da özellikle çoğu kişi Windows 8.1 Single Language öneriyordu. Bende Windows 8.1 Single Language kurdum C diskine format atıp kurduktan sonra internete bağlanmaya çalıştım hiçbir türlü bağlanmıyor mesela internet gözüküyor tıklıyorum ondan sonra internet şifresini girdiğim zaman bağlanıyor da kalıyor ve normalden daha uzun bağlanıyor deyip hata veriyordu. Bende crackli yüklediğimden olabilir belki dedim Microsoft'un orijinal sitesinden indirdim ve yine onda da aynı durum oldu. Acaba bunun çözümü var mıdır? Varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu format atıp, Windows 8.1 Pro'ya yükselterek buldum bir sürü Windows Single Language denedim hepsinde aynı sorun oldu çözümü Windows 8.1 Pro da buldum yardım eden herkese teşekkür ederim.
Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıcısıydım ve Windows 10 Pro açılmaları dosya girme tıklanmaları yavaşladı. Bende araştırdım sistemi böyle çok yormayan ve performans olarak da özellikle çoğu kişi Windows 8.1 Single Language öneriyordu. Bende Windows 8.1 Single Language kurdum C diskine format atıp kurduktan sonra internete bağlanmaya çalıştım hiçbir türlü bağlanmıyor mesela internet gözüküyor tıklıyorum ondan sonra internet şifresini girdiğim zaman bağlanıyor da kalıyor ve normalden daha uzun bağlanıyor deyip hata veriyordu. Bende crackli yüklediğimden olabilir belki dedim Microsoft'un orijinal sitesinden indirdim ve yine onda da aynı durum oldu. Acaba bunun çözümü var mıdır? Varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürler.

Driver indirmeniz gerekiyor. Başka bir pcden driverı usb belleğe kurun sonra kendi bilgisayarınıza takıp kurun.

Driver indirmeniz gerekiyor. Başka bir pcden driverı usb belleğe kurun sonra kendi bilgisayarınıza takıp kurun.
Ben aygıt yöneticisinden de baktım Wifi güçlendirici kullanıyorum Edup ED-W16 model o güncel gözüküyor bide Intel le alakalı olan var oda güncel gözüküyor? Buna rağmen sizin belirttiğiniz yöntem çalışır mı?

Driver indirin inene kadar telefondan internet bağlayın

Driver indirin inene kadar telefondan internet bağlayın

Hocam internet sekmesi çalışmıyor ben başka Wi-Fi güçlendiriciler vardı onları denedim kendi internetimi, ev interneti hepsinden aynı sorun oluyor ve bağlanmadığı zaman kapatınca geri tıklıyorum Wi-Fi simgesine açılmıyor sürekli yeniden başlatıp yapmam gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 20220917_113045.jpg
    20220917_113045.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı