Windows 8.1 SingleLanguage "Kısıtlamalar" Sorunu

BaranCelik199

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu sorunu yaklaşık 1 sene önce almaya başladım. Sanırım bir virüs diye tahmin ediyorum. İlk hatayı verdiği yer Denetim Masası oldu. Ondan sonra Görev yöneticisi ve Saat ayarlama gibi bir çok alanda bu sorun karşıma çıkıyor bazı yerleri inceledim fakat eğer çözüm için cevap verecekseniz "gpedit.msc" komutunu söylemeyin 8.1 SL'de öyle bir şey yok çünkü. Lütfen eğer çözümü varsa söyleyin bende 20 Tl'ye format atmak zorunda kalmayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam format atmazdım. Windows 8.1 Single Language kullanıyorum. Buna benzer bir hatayla karşılaştım ve kmspico ile lisansı yeniledim, düzeldi. Düzelmezse Windows 8.1 veya Windows 10 Pro yapmanı öneririm.

Sorun virüsten kaynaklanıyor olabilir. Windows 10'a yükseltme yapmanızı tavsiye ederim. Önce ağ destekli güvenli kipte bilgisayarı başlatın. Güvenli kipe kendi hesabınızla değil yerel Administrator hesabı ile giriş yapın.

Güvenli kipte bilgisayarı başlatmayı bilmiyorsanız bu siteyi inceleyebilirsiniz.
5 Ways To Boot Into Safe Mode In Windows 8.1

Güvenli kipte Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile Windows 10 Home SL Türkçe indirin. İşletim sisteminiz 32 bitse 32 bit, 64 bitse 64 bit kurulumu indirin ve kuruluma başlayın.

Oynayacağım oyunlarda,programlarda vb. değişiklik gösterecek mi windows 10? Oyunun açılmaması gibi veya ücretsiz şekilde kurabilirmiyim windows10'u? Bilgisayarın korunması daha mı düşer yükseltirsem?

F3 e basıp arama yerine Settings yazıyorum PC Setting çıkıyor tıkladığımda mor bir ekran salise içinde açılıp kapanıyor.Daha önce sistem yenilemesi sistem yenileyiciyi denedim çalışıyordu hatta sorunu çözmüştü ama hata git gide büyüdü artık neredeyse PC nin iç donanımı hakkındaki hiç bir programı çalıştırmıyor diyebilirim.

Programların çalışmasında bir değişiklik yok. Yükseltme yapınca programlarınız korunacak. Siz dediklerimi uygulayın ücretsiz bir şekilde geçiş yapacaksınız. Bilgisayarın korunması Windows 8 gibi olacak düşme gibi bir durum yok. Daha iyi bir antivirüs arıyorsanız ücretli antivirüs alın. Ücretsiz olarak 360 Total Security öneririm.

Yükseltme yapmadan önce komut satırına sfc /scannow yazıp çalıştırın. Sistem dosyalarında sıkıntı oluşmuşsa yükseltme başarısız olabilir. Sorun bulundu derse geri dönüş yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…