Windows 8.1 sınırlı bağlantı hatası

Ağ aygıtınızın, Windows 8 işletim sistemi için olan en son sürücüsünü kurmalısınız. Ayrıca:

Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları giriniz:

1. netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit edin.)

2. netsh winsock reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit edin.)

3. netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)

4. netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)

5. ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin. Eğer hala sorununuz devam ederse yeni bir kullanıcı açın ve durumu kontrol edin. Ayrıca; ADSL modeminizi sıfırlayın ve yazılımını güncelleyin, ISS (Internet Servis Sağlayıcısı)'nize başvurarak bilgi alınız.

Kaynak

ASUS X55u laptop hocam. Eski ve güçsüz bir sistem. Aktif olarak kullanmiyorum olursa ablama vereceğim film/dizi izlesin diye. Windows 10 ve Linux Mint Dual boot kullaniyordum bunlarda YouTube'da bile video izlerken kasma oluyordu.

Windows 10 LTSB 2016 LTSB denenebilir. Daha hafif bir şey istiyorsanız hafif Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz.

Windows 10 LTSB 2016 LTSB denenebilir. Daha hafif bir şey istiyorsanız hafif Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz.
Hocam mint kurdum yine kastı. Usb üzerinden çalısan chrome os flex denedim onlara göre daha iyi bir sonuç aldım. Acaba onu dahili ssd'ye mi kursam ?

Chrome os flex'i kimi daha sonra kaldiramadigini söylemiş bir problem olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…