Ağ aygıtınızın, Windows 8 işletim sistemi için olan en son sürücüsünü kurmalısınız. Ayrıca:
Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları giriniz:
1. netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit edin.)
2. netsh winsock reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit edin.)
3. netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)
4. netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)
5. ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)
Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin. Eğer hala sorununuz devam ederse yeni bir kullanıcı açın ve durumu kontrol edin. Ayrıca; ADSL modeminizi sıfırlayın ve yazılımını güncelleyin, ISS (Internet Servis Sağlayıcısı)'nize başvurarak bilgi alınız.
Asus x55u laptop hocam. Eski ve güçsüz bir sistem. Aktif olarak kullanmiyorum olursa ablama vericem film/dizi izlesin diye. Windows 10 ve linux mint dual boot kullaniyordum bunlarda youtubede bile video izlerken kasma oluyordu.
ASUS X55u laptop hocam. Eski ve güçsüz bir sistem. Aktif olarak kullanmiyorum olursa ablama vereceğim film/dizi izlesin diye. Windows 10 ve Linux Mint Dual boot kullaniyordum bunlarda YouTube'da bile video izlerken kasma oluyordu.