Windows 8.1 Sınırlı Erişim Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Asus X550J dizüstü kullanıyorum. Windows 7 ile olan ilişkim sonlanmasın diye Windows 7 kurmuştum. Daha sonra vazgeçip Windows 8.1 kurdum. Fakat ortalama 200 mb'lik bir indirmeden sonra sınırlı erişim hatası alıyorum ve makinemi uçak moduna alıp eski haline getirmeden düzelmiyor. Asus'un sitesinden girip driverimi güncelledim ve sorun hala devam ediyor.
Donanım kimliğim bu: Broadcam 802.11n
\VEN_14E4&DEV_4365&SUBSYS_660511AD&REV_01\00005EFFFFF718CF00​
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JK-XO012D. Tam model bu sayın hocam. Çıkamadım işin içinden bir türlü. Bir çok kez güncelledim. Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısını yazılımla birlikte kaldır dedim. Sonra donanım değişikliklerini tara diyip yazılımı baştan tanıttım. Fakat 300-400 mb'lik bir indirmeden sonra sınırlı erişim hatası alıyorum. En son yaptığım işlem G-Data İnts. (Lisanslı) virüs sistemimi kaldırdım. Bir faydası olmadı. En son çare tekrar Win7'ye geçeceğim ve Win10'un iyice oturmasını bekleyip Win8.1 lisansım ile Win10'u etkinleştireceğim.

Yaptım hocam. Modemi Asus'un sitesinden indirdiğim güncel sürücü ile update ettim. Ya aklıma gelen her şeyi yaptım. Fakat sorunum hala devam etmekte. Bugün Win7'ye düşüreceğim makinemi. Sanırım Win10'u bekleyecegim. Şu son gönderdiğiniz linki indirip uygulayacağım şimdi.
----------------------
Buyrun hocam.
Yandex.Disk

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım sorun yazılımsal kaynaklı değil hocam. Sorun büyük ihtimal modemden kaynaklanıyor. Cep telefonumun wi-fi özelliğini açtığım zaman makinem ile telefonun internetine bağlanıp istediğim kadar internette gezinebiliyorum. Sanırım yeni bir modem sipariş geçeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…