epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Haziran 2020 #1 Selam, ben Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows çöküp çöküp duruyor, ama mavi ekran değil. Bildiğimiz duruyor mouse hareket ediyor. Chrome falan giriyor ama masaüstüne geldiğim zaman hiçbir şey yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
Selam, ben Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows çöküp çöküp duruyor, ama mavi ekran değil. Bildiğimiz duruyor mouse hareket ediyor. Chrome falan giriyor ama masaüstüne geldiğim zaman hiçbir şey yapamıyorum.
Adrian Shephard Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 350 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450M-A PRO MAX CPU: AMD Ryzen 5 5600 GPU: Inno3D RTX 4060 Fare: Logitech G203 Klavye: MSI GK20 Vigor Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core SSD: Netac AKJHG77278 500 GB + Kingston A400 SSDNow 500 GB + Crucial BX500 240 GB Monitör: ViewSonic VX2428 Cinsiyet Erkek Meslek Yaşamak 22 Haziran 2020 #2 Eğer mouse kendi kendine hareket ediyorsa virüs olabilir. Bilgisayarı bir kere tarat bence. Artı 0 Eksi
KS KS epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Haziran 2020 #3 Adrian Shephard dedi: Eğer kendi kendine hareket ediyorsa virüs olabilir. Bilgisayarı bir kere tarat bence. Genişletmek için tıkla... Hayır kendi kendine hareket etmiyor ben masaüstüne geçince donuyor. Artı 0 Eksi
Adrian Shephard dedi: Eğer kendi kendine hareket ediyorsa virüs olabilir. Bilgisayarı bir kere tarat bence. Genişletmek için tıkla... Hayır kendi kendine hareket etmiyor ben masaüstüne geçince donuyor.
Semih Apdik Hectopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 72 22 Haziran 2020 #4 Windows 8.1'in askıda kalması veya donmasıyla ilgili sorunları giderme makalesini incelediniz mi acaba? Fikir edinme açısından bakabilirsiniz bence. Ama yine de arkadaşın dediği gibi belki bir virüsten kaynaklanıyor da olabilir öncelikle bilgisayarı derince taratın derim. Artı 0 Eksi
Windows 8.1'in askıda kalması veya donmasıyla ilgili sorunları giderme makalesini incelediniz mi acaba? Fikir edinme açısından bakabilirsiniz bence. Ama yine de arkadaşın dediği gibi belki bir virüsten kaynaklanıyor da olabilir öncelikle bilgisayarı derince taratın derim.