Windows 8.1 Sistem görüntüsü almak

Laptop'da Windows 8 kurulu. Onu 8.1 güncelledim ve sistem yedeği almaya kalktığımda aşağıda belirttiğim sayfadaki hata ile aynısı alıyorum.

Neden bu uçuk hatalar benim başımdan eksik olmaz? Aparat alırız işlemciyi %15 kullanır.
Şimdide sistem görüntüsü oluştururken hata alıyorum. 100 Gb'lık bir windows sistem görüntüsü almaya çalışıyorum. Farklı bir harddiskte 400 gb boş bölümüm var.
Aşağıdaki hatayı alıyorum. Not: Kullanıcı hesabım administartor yetkilidir.

FileDownloadHandler.ashx

Alıntı yapılan adres: Windows 8.1 SL X64 Sistem Görüntüsü Oluşturma - Microsoft Community

Bende de bu tür bir hata oluşmuştu. 7-8 kez windows 8.1 pro kurmak durumunda kaldım. Sadece 2 kez bu hatayı almadım. Şu an en son hatasız olarak sistem yükledim ve o şekilde kullanıyorum. Windows 8.1'de bu tür bir problemle sık karşılaşılıyor sanırım. Ben nasıl çözdüğüme gelince: cmd ortamında diskpart yapıp, clean ile diski temizledim ve partitionları tekrar oluşturdum. Daha sonra windows 8 pro ile tam kurulum yaptım. Windows 8 pro'da sistem görüntüsünün çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Herhangi bir sorun yoktu.

Sonra tekrar cmd ortamında format c:/q yapıp c'ye çabuk format attım. Sonra c'ye windows 8.1 pro kurdum. Şuan bir problem yok. Yalnız yabancı forumlarda yeni bir gölge kopya kaydı için korumalı bölüm oluşturarak çözenler varmış.

Açıkçası ön izleme sürümünden beri windows 8 kullanıyorum. Orjinal windows 8 sl ve windows 8 pro sahibiyim. Windows 8 mi 8.1 derseler. Windows 8 derim. Windows 8.1'in hiç bir getirisi olmamış. başlat çubuğu çok gereksiz ve garip olmuş. Mağaza falan da daha karışık. Eskisi daha iyiydi bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bunu sabit diske kaydettim ama dvdye kopyasını alırken hata veriyor . 1gb dan büyük bir diske kayıt edin diye . Taktığım DVD-RW 4.7 GB Bundan dolayı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı