Bende de bu tür bir hata oluşmuştu. 7-8 kez windows 8.1 pro kurmak durumunda kaldım. Sadece 2 kez bu hatayı almadım. Şu an en son hatasız olarak sistem yükledim ve o şekilde kullanıyorum. Windows 8.1'de bu tür bir problemle sık karşılaşılıyor sanırım. Ben nasıl çözdüğüme gelince: cmd ortamında diskpart yapıp, clean ile diski temizledim ve partitionları tekrar oluşturdum. Daha sonra windows 8 pro ile tam kurulum yaptım. Windows 8 pro'da sistem görüntüsünün çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Herhangi bir sorun yoktu.

Sonra tekrar cmd ortamında format c:/q yapıp c'ye çabuk format attım. Sonra c'ye windows 8.1 pro kurdum. Şuan bir problem yok. Yalnız yabancı forumlarda yeni bir gölge kopya kaydı için korumalı bölüm oluşturarak çözenler varmış.

Açıkçası ön izleme sürümünden beri windows 8 kullanıyorum. Orjinal windows 8 sl ve windows 8 pro sahibiyim. Windows 8 mi 8.1 derseler. Windows 8 derim. Windows 8.1'in hiç bir getirisi olmamış. başlat çubuğu çok gereksiz ve garip olmuş. Mağaza falan da daha karışık. Eskisi daha iyiydi bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bunu sabit diske kaydettim ama dvdye kopyasını alırken hata veriyor . 1gb dan büyük bir diske kayıt edin diye . Taktığım DVD-RW 4.7 GB Bundan dolayı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…