Windows 8.1 sistem otomatik onarım ile başlıyor

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Merhabalar herkese sağlıklı iyi günler dilerim öncelikle. 2-3 saat önce bilgisayarı temizlemeye karar verdim. Bilgisayar kasasını açık olarak kullanıyordum ısınma olmasın diye fakat bu sefer fazla tozlanma olmuştu. Ben basit bir toz temizliği yapmaya karar verdim. Parçaları çıkarmadan ufak bir fırça yardımıyla alabildiğim tozları aldım. Süpürge ile fanları temizledim. Bir de güç kaynağının kabloları çok uzun onları kısaltmak için HDD'nin üstüne sıkıştırdım biraz yer açılsın diye. Bilgisayar kasam bayağı eski bu yüzden küçük kabloları fazla geliyor. Her şey tamamlandığında kasanın kapağını da kapatıp bilgisayarı açtım fakat Windows otomatik onarım ekranı geldi. Aşağıda resmi paylaşacağım. Bende devam seçeneğine tıklayıp normal bir biçimde bilgisayarı açabildim. Bu ekran bazen geldi, bazen gelmedi. Sıkıntı acaba nedir? Temizleme yapmadan önce böyle bir şey yoktu. Acaba kablolara mı zarar verdim? Şu an sıkıntısız kullanabiliyorum fakat gene başlattığımda bu hatayı verir diye korkuyorum. Sizce endişelenecek bir durum var mı? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 17a88f02-2f10-4fbf-9b47-5f37fe8905a8.png
    17a88f02-2f10-4fbf-9b47-5f37fe8905a8.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı