6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 27 Kasım 2022 #11 Operyola dedi: Arkadaşlar Windows 8.1 format attım ancak bilgisayarda Wi-Fi olmasına rağmen Wi-Fi bağlantisi yok Ethernet istiyor. Sanırım sorun bu ancak guncelleyemiyorum Genişletmek için tıkla... Ağ Denetleyicisi Wifi sürücüsüdür Ethernet Driveri Windows 8'den beri isolarda mevcuttur Donanım numarasından hangi wifi olduğunu araştırın o sürücüyü indirin Mesela benimki Realtek ve doğrudan indirdim Teru dedi: 8.1'in Wi-Fi sorunları bitmiyor. LTSB 2016 temiz. Genişletmek için tıkla... Hayır Wifi sürücüsünü Microsoft koymuyor çünkü Elle kurmamızı istiyor Mavi ekrana karşı bir önlem Son düzenleme: 27 Kasım 2022
Operyola dedi: Arkadaşlar Windows 8.1 format attım ancak bilgisayarda Wi-Fi olmasına rağmen Wi-Fi bağlantisi yok Ethernet istiyor. Sanırım sorun bu ancak guncelleyemiyorum Genişletmek için tıkla... Ağ Denetleyicisi Wifi sürücüsüdür Ethernet Driveri Windows 8'den beri isolarda mevcuttur Donanım numarasından hangi wifi olduğunu araştırın o sürücüyü indirin Mesela benimki Realtek ve doğrudan indirdim Teru dedi: 8.1'in Wi-Fi sorunları bitmiyor. LTSB 2016 temiz. Genişletmek için tıkla... Hayır Wifi sürücüsünü Microsoft koymuyor çünkü Elle kurmamızı istiyor Mavi ekrana karşı bir önlem