Windows 8.1 sisteme Windows 10 sürücüleri nasıl yüklenir?

zenr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi cyborg 15 a13vf
Meslek
FrontEnd Developer
RAM
8 GB 1600 MHZ Kingston
SSD veya HDD modeli
Pny 240 GB 530 500
Ekran kartı
Intel Hd Grafik
İşlemci
Intel Calereon N3350
Arkadaşlar oncelikle Amerikan-Q kullanıyorum ozur dilerim. Acer Aspire ES1-533-C3N9 sadece Windows 10 driverlar var ama Windows 8.1 bazilari ınmiyor. Nasil ındirebililirm?

Modelin sürücülerini bulamadım maalesef. Windows 10 sürücüsünü Windows 8.1'e yükleyemezsiniz öyle.

Arkadaşlar oncelikle Amerikan-Q kullanıyorum ozur dilerim. Acer Aspire ES1-533-C3N9 sadece Windows 10 driverlar var ama Windows 8.1 bazilari ınmiyor. Nasil ındirebililirm?
eger windows 10u kurmak istiyorsaniz flasha iso dosyasini atip boot edin

Sen kur zaten windows halledecek o işi. Ben 8.1 kullanıyorum ancak siz neden 8.1 istiyorsunuz anlamadım benim sorun ekran kartı 10 da çalışmıyor 8.1 de tam performans aldığım için kullanmak zorundayım ama bu durumdan yana da pek sıkıntım yok doğrusu.

Maalesef 8.1 için olan sürücüleri 10'a kurabilirsiniz ama bunun tersi mümkün değil gibi.
Bende günlerdir araştırıyorum ama Windows 8.1 API'lere uyumlu olmadığı sürece 10 sürücüleri imkansız gibi.

modlayip falan olmuyormu

modlayip falan olmuyormu

Kodlama veya modlama işlerine aklım ermez ama bende o konuda sıkıntıdayım. Elimde bitirmek üzere olduğum oyun var. Onu bitirir bitirmez mecbur geçeceğim 10 tarafına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…