Windows 8.1 sistemi Windows 10'a yükseltme

Bende uefiydim benim günahım ne
Biri daha hatta bununla ilgili konu açmış.

Bende benzer laptopu kullanıyorum.

Hocam benimde vardı böyle yıl 2007 2008 herkes Windows Vistaya çöküyor çok ağır diyordu benim ki 10 saniye de açılıyor çok ilginç bu konuda öyle.

Hocam benim de vardı böyle yıl 2007 2008 herkes Windows Vistaya çöküyor çok ağır diyordu benim ki 10 saniye de açılıyor çok ilginç bu konuda öyle.

Hatta bazen keşke SSD almasaydım diyorum. 1TB'den 240GB'a düştüm. Ama oyun açılışları vs tabii fark ediyor. Ama basit şeylerde çok da fark yok zaten stabildi sistemim.

Hatta bazen keşke SSD almasaydım diyorum. 1TB'den 240GB'a düştüm. Ama oyun açılışları vs tabii fark ediyor. Ama basit şeylerde çok da fark yok zaten stabildi sistemim.
Valla hocam o sizin şansınız geçen tamir etmek bakım yapmam için leptop verdiler bana ssd vardı onda benimkine leptop diyemedim.

Vallahi hocam o sizin şansınız geçen tamir etmek bakım yapmam için laptop verdiler bana SSD vardı onda benimkine laptop diyemedim.

Belki de HDD sağlığınız iyice düşmüştür. Olmadı sizde SSD deneyin bir. Tabi tek etmen SSD değil kardeşimin Monster laptopunda benimkinden 100mb/sn daha düşük okuma-yazma hızlı SSD var ama o uçuyor benimkinin yanında.

Fullde ya bizim arkadaş yeni leptobunu aldığından beri açılıslarda işkence cekiyor benimki onunkinden de hızlı piyasa düşse alıcağiz ssd ama izin vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…