Windows 8.1 siyah ekran hatası

xxtotkaxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı Vatandan 6 gün evvel toplattım o günden beri uğraşıp duruyorum.
Bu seferki sorunum iste windows logosu çıkıyor ve sonrasında siyah ekranda kalıyor. Şimdi olanları anlatayım
ilk başta gayet normal bir şekilde originden BF4'ü yükledim(1 haftalık deneme sürümü). Sonrasında oyunu açtım ayarları ultra ya aldım herhangi bir kasma olmadan oynuordum her şey normaldi bi anda ekran simsiyah oldu sonrasında pc yi kapattım açtığımda windows logosu çıkıyor ama windows açılmıyor BİOS'a falan giriliyor.
Windows flash belleğimde flash belleği takarak onarmayı falanda denedim her yolu denedim ama olmadı en son çareyi format atmakta buldum ve format attım pc açıldı hemen ekran kartı driver ını internetten
yüklerken %50 falandı yine kapandı ve aynı şekilde windows a girmiyor. Vatanı aradım sorunu anlamak için bilgisayarınızı faturanızla garanti belgenizle getirmeniz gerek diyor mecbur götürcem.

(Windows'um lisanslıdır Dreamspark da öğrenciler için ücretsizdi ordan aldım. Ayrıca ekran kartım Msi r9 290x belki yardımcı olur.)

Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı