Windows 8.1 Siyah Ekran Kalma Sorunu

Akrotiri

Hectopat
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben bugün yanlış kurulumdan ötürü sorun veren Windows 10'u Windows 8.1 'e düşürdüm. Bundan sonra kurulum vs başarılı gerçekleşti ve driverları yüklerken bir sıkıntı meydana geldi şeydi sıkıntı X1550 ekran kartını Vista driveri yüklerken yüklenecek bileşen yok diye bir hatası vardı.

Sonra onu çözerken bilgisayar kilitlendi fakat mousesi çalışıyordu yani hareket ediyordu sonra bir restart atim dedim sonra böyle bi sıkıntı olmaya başladı ama şimdiki siyah ekranda imleçte yok. Ama bilgisayar güvenli modda çalışıyor. Şimdi ben ne yapacağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar ben bugün yanlış kurulumdan ötürü sorun veren Windows 10'u Windows 8.1 'e düşürdüm. Bundan sonra kurulum vs başarılı gerçekleşti ve driverları yüklerken bir sıkıntı meydana geldi şeydi sıkıntı X1550 ekran kartını Vista driveri yüklerken yüklenecek bileşen yok diye bir hatası vardı.

Sonra onu çözerken bilgisayar kilitlendi fakat mousesi çalışıyordu yani hareket ediyordu sonra bir restart atim dedim sonra böyle bi sıkıntı olmaya başladı ama şimdiki siyah ekranda imleçte yok. Ama bilgisayar güvenli modda çalışıyor. Şimdi ben ne yapacağım ?
Sizde işlemci durma problemi var. Ekran kartınızda problem var mıydı, yoksa anakartınızdaki PCB'ler mi eridi?

Şöyle birşey var işlemciyi yeni taktık ama işlemci eski Core 2 Duo E7500 yani anlayacağın gibi vasat.
Ekran kartı 9 yıldır kasamda duruyor, değiştireceğim ama. Anakartta yanmıştı onuda düzeltmiştik yani onlarda sıkıntı yok.

Sürücü yüklü değildi zaten ekran kartı da sadece bu var. Zaten bilgisayarcı ekran kartını takmak için geldiğinde böyle bir sıkıntının olduğunun farkına varır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı