Windows 8.1 Siyah Ekran Sorunu

memogoren

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 yükseltme sonrası siyah ekran sorunu almaktayım. Dün akşama kadar GTA V Steam üzerinden kuruldu. Lakin oyunu açamadım. Bir arkadaşıma sordum, bana Windows 8.1 e yükseltmemi söyledi, sorunu bu şekilde halletmiş o. Ben de aylardır mağazada bulunan Windows 8.1 güncellemesini yüklemeye gittim, sorunsuzca kuruldu. Şu anda bilgisayar açılırken hesaba girdiğim zaman siyah ekranda kalıyor. Elimde orijinal 8.1 lisansı mevcut, kurma şansım var fakat 700 küsür gb oyunum var bilgisayarda. Steam'deki birçok oyun kurulu diyebiliriz. Bunun yanında çok değerli görebileceğim bir dolu fotoğraf var. Uzun lafın kısası yardımınıza ihtiyacım var. Technopat'ta 2-3 tane daha konu var fakat format ile çözülmüş hepsi. Benim amacım AKK'yi bitiren GTA V ve onlarca fotoğrafı kurtarmak.

PC açılırken shift+f8 ile kurtarma menüsü açabiliyorum ama bir türlü güvenli moda geçiş yapamadım. En fazla CMD'yi açabiliyorum.

Hocam görev yöneticisi açılıyor en fazla onu CTRL+ALT+DELETE tuşları ile açmak aklıma gelmemişti. Oradan da tüm klasörlere ulaştım. Gta V ve diğer önemli şeylerin hepsini harici bir HDD'ye yedekleyeceğim. Sistemi sıfırdan kurduktan sonra HDD'den alırım dosyaları. Yalnız aklıma takılan bir şey var; sistemi direkt sıfırlama şansımız var mıdır? Windows 8.1 iso dosyası bastırıp kurulum yapmak yerine sıfırlamak daha mantıklı geliyor bana. Bu arada aldığım hata budur :

WindowsUiImmersivedll.jpg

Windows 8 ve üstü sistemlerde güvenli moda işletim sistemi içerisinden giriş yapılabiliyor.
Yanlış:
[Çözüm] Windows 8 ve Windows 10'da güvenli mod'a nasıl girilir? | Technopat Sosyal
Yalnız aklıma takılan bir şey var; sistemi direkt sıfırlama şansımız var mıdır? Windows 8.1 iso dosyası bastırıp kurulum yapmak yerine sıfırlamak daha mantıklı geliyor bana. Bu arada aldığım hata budur :
Temiz kurulum yapman daha sağlıklı olur. Sıfırlama yapsan da yine kalıntı bırakacaktır ve çok uzun sürüyor. Aldığın hata gerekli dosyanın bulunamadığını söylüyor. Dosyalarını alabildi isen temiz kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı