memogoren
Hectopat
- Katılım
- 15 Mart 2014
- Mesajlar
- 203
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 yükseltme sonrası siyah ekran sorunu almaktayım. Dün akşama kadar GTA V Steam üzerinden kuruldu. Lakin oyunu açamadım. Bir arkadaşıma sordum, bana Windows 8.1 e yükseltmemi söyledi, sorunu bu şekilde halletmiş o. Ben de aylardır mağazada bulunan Windows 8.1 güncellemesini yüklemeye gittim, sorunsuzca kuruldu. Şu anda bilgisayar açılırken hesaba girdiğim zaman siyah ekranda kalıyor. Elimde orijinal 8.1 lisansı mevcut, kurma şansım var fakat 700 küsür gb oyunum var bilgisayarda. Steam'deki birçok oyun kurulu diyebiliriz. Bunun yanında çok değerli görebileceğim bir dolu fotoğraf var. Uzun lafın kısası yardımınıza ihtiyacım var. Technopat'ta 2-3 tane daha konu var fakat format ile çözülmüş hepsi. Benim amacım AKK'yi bitiren GTA V ve onlarca fotoğrafı kurtarmak.
PC açılırken shift+f8 ile kurtarma menüsü açabiliyorum ama bir türlü güvenli moda geçiş yapamadım. En fazla CMD'yi açabiliyorum.
PC açılırken shift+f8 ile kurtarma menüsü açabiliyorum ama bir türlü güvenli moda geçiş yapamadım. En fazla CMD'yi açabiliyorum.