Scorpions Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar metro arayüzünde ki Skype' a basıyorum yükleniyor simgesi geliyor daha sonra açılma sesi fakat masaüstüne atıyor bir daha denediğimde yine aynı olay oluyor.
Arkadaşlar metro arayüzünde ki Skype' a basıyorum yükleniyor simgesi geliyor daha sonra açılma sesi fakat masaüstüne atıyor bir daha denediğimde yine aynı olay oluyor.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2015 #2 Skype'i Bilgisayarınıza İndirdiniz mi ? Yoksa Windows'un kendi Skype'ine mi girmeye çalışıyorsunuz ? İndirmediyseniz indirmenizi öneriririm. Masaüstü için Skype'ı indirin
Skype'i Bilgisayarınıza İndirdiniz mi ? Yoksa Windows'un kendi Skype'ine mi girmeye çalışıyorsunuz ? İndirmediyseniz indirmenizi öneriririm. Masaüstü için Skype'ı indirin
Scorpions Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2015 #3 Hayali Oyuncu dedi: Skype'i Bilgisayarınıza İndirdiniz mi ? Yoksa Windows'un kendi Skype'ine mi girmeye çalışıyorsunuz ? İndirmediyseniz indirmenizi öneriririm. Masaüstü için Skype'ı indirin Genişletmek için tıkla... Ona tıklıyorum hiç birşey açılmıyor.
Hayali Oyuncu dedi: Skype'i Bilgisayarınıza İndirdiniz mi ? Yoksa Windows'un kendi Skype'ine mi girmeye çalışıyorsunuz ? İndirmediyseniz indirmenizi öneriririm. Masaüstü için Skype'ı indirin Genişletmek için tıkla... Ona tıklıyorum hiç birşey açılmıyor.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2015 #4 ''Ona tıklıyorum hiç birşey açılmıyor.'' derken neye tıklıyorsunuz ?
Scorpions Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2015 #5 Hayali Oyuncu dedi: ''Ona tıklıyorum hiç birşey açılmıyor.'' derken neye tıklıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne indirdiğim Skype' ı.
Hayali Oyuncu dedi: ''Ona tıklıyorum hiç birşey açılmıyor.'' derken neye tıklıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne indirdiğim Skype' ı.