T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 12 Haziran 2021 #21 d4mann dedi: Abi sence kurayımmı kurmayimmi simdi kasmaz dimi Genişletmek için tıkla... Garanti olsun, elinizde USB bellek varsa temiz kurulumla 32 bit kurun. Endişenizi anlıyorum, zamanında ben de yaşadım.
d4mann dedi: Abi sence kurayımmı kurmayimmi simdi kasmaz dimi Genişletmek için tıkla... Garanti olsun, elinizde USB bellek varsa temiz kurulumla 32 bit kurun. Endişenizi anlıyorum, zamanında ben de yaşadım.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #22 Tekin Alakuş dedi: Garanti olsun, elinizde USB bellek varsa temiz kurulumla 32 bit kurun. Endişenizi anlıyorum, zamanında ben de yaşadım. Genişletmek için tıkla... Usb yok ISO 64-Bit indirdim kurucam kasarsa çok kızarlar endişe var.
Tekin Alakuş dedi: Garanti olsun, elinizde USB bellek varsa temiz kurulumla 32 bit kurun. Endişenizi anlıyorum, zamanında ben de yaşadım. Genişletmek için tıkla... Usb yok ISO 64-Bit indirdim kurucam kasarsa çok kızarlar endişe var.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 12 Haziran 2021 #23 d4mann dedi: Usb yok ISO 64-Bit indirdim kurucam kasarsa çok kızarlar endişe var. Genişletmek için tıkla... Sources klasöründeki setup ile kurun, öbürüyle değil. Zaten 3 GB RAM 64 bit için yeterlidir.
d4mann dedi: Usb yok ISO 64-Bit indirdim kurucam kasarsa çok kızarlar endişe var. Genişletmek için tıkla... Sources klasöründeki setup ile kurun, öbürüyle değil. Zaten 3 GB RAM 64 bit için yeterlidir.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #24 Tekin Alakuş dedi: Sources klasöründeki setup ile kurun, öbürüyle değil. Zaten 3 GB RAM 64 bit için yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Babam kasarsa bilgisayar döverim diyor
Tekin Alakuş dedi: Sources klasöründeki setup ile kurun, öbürüyle değil. Zaten 3 GB RAM 64 bit için yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Babam kasarsa bilgisayar döverim diyor
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 12 Haziran 2021 #25 d4mann dedi: Babam kasarsa bilgisayar döverim diyor Genişletmek için tıkla... Windows 7’de kasmıyorsa 8.1’de de kasmaz diye düşünüyorum, artık gerisini siz bilirsiniz.
d4mann dedi: Babam kasarsa bilgisayar döverim diyor Genişletmek için tıkla... Windows 7’de kasmıyorsa 8.1’de de kasmaz diye düşünüyorum, artık gerisini siz bilirsiniz.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #26 Tekin Alakuş dedi: Windows 7’de kasmıyorsa 8.1’de de kasmaz diye düşünüyorum, artık gerisini siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sources klosörunden kurucam da disk bicimlendirme istermi?
Tekin Alakuş dedi: Windows 7’de kasmıyorsa 8.1’de de kasmaz diye düşünüyorum, artık gerisini siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sources klosörunden kurucam da disk bicimlendirme istermi?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 12 Haziran 2021 #27 d4mann dedi: Sources klosörunden kurucam da disk bicimlendirme istermi? Genişletmek için tıkla... İstemez diye biliyorum, isterse de yardımcı olurum.
d4mann dedi: Sources klosörunden kurucam da disk bicimlendirme istermi? Genişletmek için tıkla... İstemez diye biliyorum, isterse de yardımcı olurum.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #28 Tekin Alakuş dedi: İstemez diye biliyorum, isterse de yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... İnstangram ver reis
Tekin Alakuş dedi: İstemez diye biliyorum, isterse de yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... İnstangram ver reis
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 12 Haziran 2021 #29 d4mann dedi: İnstangram ver reis Genişletmek için tıkla... Maalesef, sosyal medya kullanmıyorum.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #30 Tekin Alakuş dedi: Maalesef, sosyal medya kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon numara felan ver abi 2dk sonra hemen sil. Tekin Alakuş dedi: Maalesef, sosyal medya kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Abi sources den kurulumu actim kasıyor kurayimmi sence Son düzenleme: 12 Haziran 2021
Tekin Alakuş dedi: Maalesef, sosyal medya kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon numara felan ver abi 2dk sonra hemen sil. Tekin Alakuş dedi: Maalesef, sosyal medya kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Abi sources den kurulumu actim kasıyor kurayimmi sence