Windows 8.1 SL Keyi Nereden Öğrenilebilir?

Daha fazla  
Merhabalar;

Windows 8.1 Single Language x64 olan laptop'um var. Daha alalı 7 ay oldu. BIOS'a gömülü olarak KEY var, otomatik olarak etkinleştirme yapıyor. Sadece Windows 8.1 Single Language'yi kurunca. Şimdi ben Windows 10 Single Language'yi indireceğim. Peki BIOS'uma gömülü olan 8.1 Single Language KEY'i nereden öğreneceğim. Öğrendikten sonra temiz kurulum yani sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Görev çubuğuna gelen Windows 10'u alın'dan rezerve ettikten sonramı tam sürümü kullanacağım.

AIDA64 gibi 8.1 Single Language KEY'i öğrenebilir miyim ?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keyi öğrensen dahi Windows 10'da geçerli olmuyor ki o key. Rezerve edip yükseltme yaptıktan sonra W10'u lisanslı olarak kullanmaya başlarsınız. Daha sonra isteğe bağlı olarak temiz kurulum yaparsanız da yine lisanslı W10 kullanıyor olacaksınız.
İlla ben o gömülü keyi göreceğim diyorsanız "Read & Write Utility" programı kullanarak öğrenebilirsiniz. Programın 1.6.4 sürümü bende mevcut. Programı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra açılan ekranda "ACPI>MSDM" seçeneklerini sırasıyla seçtikten sonra karşınıza çıkan ekranda 'Data' verisinin karşısında key görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…