Ben Windows 8'li almıştım bilgisayarı Single Language sistemiyle geldi ama ben tüm diskleri silip normal Windows 8 kurdum. (Crackli) Şimdi ben orjinale geçmek istiyorum Single Language indirsem direk key istemeden kurabilir miyim ve UEFI desteğini aktifleştirdikten sonra tam performans alabilir miyim?
BIOS'tan UEFI Mode ayarını Enable yapın. Ardından SL yüklü imajınız ile boot edin. Sistem otomatik olarak BIOS'tan tanımlı ürün anahtarını işletim sistemine girecektir. Diskiniz ise yüksek ihtimal MBR. UEFI sistem kurmak için diskinizi komple silip GPT olarak yeniden biçimlendirmeniz gerekiyor. UEFI sistem için GPT disk şart.
BIOS'tan UEFI Mode ayarını Enable yapın. Ardından SL yüklü imajınız ile boot edin. Sistem otomatik olarak BIOS'tan tanımlı ürün anahtarını işletim sistemine girecektir. Diskiniz ise yüksek ihtimal MBR. UEFI sistem kurmak için diskinizi komple silip GPT olarak yeniden biçimlendirmeniz gerekiyor. UEFI sistem için GPT disk şart.
Hash kodunu biliyorum fakat başka birşey sorcam GPT için tamamen sıfırlamak şartmı yani film dizi arşivim var. Birde müdür çok sağol çok yardımcı oldun diğer konuda da yardımcı olan sen vardın.