Windows 8.1 Small Screen Touch'ı Windows 10 Kurarken Sildim

tolexto

Kilopat
Yer
İskenderun, Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün Toshiba WT8-a-102 model Windows SST li tabletimin Windows 10 yükseltmesini yaparken 2 seferde yükseltmede Image_Boot hatası verdi. Ben de medya olarak kurmak için iso kullandım. Windows 10 komut istemiyle kurdum. Bu sefer de Toshiba uygulamaları gitti. Dokunmatik giriş yok hatası verdi.

Geri dönmek için kurtarma diskimi kullanmaya çalıştım. Sabit diski temizle dedim. Şimdi tablet yazılımsız bir şekilde bekliyor. Bana bir çözüm söyleyin.

Bir arkadaş medya ile yükleyerek bir sorun yaşamamıştı. Windows 8.1 Small Screen Touch bulursanız çok sevinirim ama lütfen oynanmamış olsun, elimde key var.

Sizi seviyorum Technopat ailesi. Yaparsınız siz.

@Recep Baltaş @Ali Güngör Siz de el atarsanız çok sevinirim. Çaresizim .
Recovery'i 5Gb yer kaplıyor diye sildim. Keşke silmeseydim, bin pişmanım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma sağ tık ile bastığında kalem ve dokunma girdisi yok mu diyor eğer öyleyse ve senin elinde var ise driver kurmayı dene tabii tabletlerde tam ne olduğunu bilmiyorum.
Ama sanırım driver i yok genede Windows 8.1 32 Bit hariç olan driverleri kurmayı dene.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…