B Batuhan Görkem Ziyaretçi 14 Mart 2014 #1 Windows 8.1 yükledikten sonra klavye aydınlatması ve touchpad kilidinin çalışmadığını farkettim. Çözüm ne olabilir?
Windows 8.1 yükledikten sonra klavye aydınlatması ve touchpad kilidinin çalışmadığını farkettim. Çözüm ne olabilir?
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 14 Mart 2014 #2 Driver yüklemeniz gerekebilir. İnternet sitesinden kontrol edin.
hayalperest7019 Hectopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 145 Yer Tokat Daha fazla Meslek Pc bası 14 Mart 2014 #3 Laptop olduğu için driver pack solution indirip bilgisayarı taratırsanız o kendiliğinden bütün sürücüleri bulur ve yükleme yapa bilirsiniz. Laptop da format atarken bu program çok iş hallediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2014
Laptop olduğu için driver pack solution indirip bilgisayarı taratırsanız o kendiliğinden bütün sürücüleri bulur ve yükleme yapa bilirsiniz. Laptop da format atarken bu program çok iş hallediyor.
T Technogamer Ziyaretçi 14 Mart 2014 #4 BIOS güncelleyin. Bu arada driver programları (DriverIdentifier hariç) önermiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Mart 2014 #5 Cihaz modelini yazarsanız yüklemeniz gereken Touchpad ve ATK Hotkey yazılımlarının bağlantısını verebiliriz.
Cihaz modelini yazarsanız yüklemeniz gereken Touchpad ve ATK Hotkey yazılımlarının bağlantısını verebiliriz.