Windows 8.1 Sorunlar, Hatalar ve Daha Bir Sürü Şey ...

kLkN7

Hectopat
Yer
Adana
Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce sitemizdeki Windows 8.1 RTM sürümü indirip bilgisayarımı formatladım. Nice umutlarla geçmiştim oysa ki Windows 8.1'e. Ancak hatalar ilk andan kendini belli etmeye başladı. Önce bilgisayar işlem yaparken donmalar başladı. "Kasma" dediğimiz tabiri yaşadım. Ondan sonra 1 dakikaya varan açılış süreleri ile karşılaştım. Bilgisayar kafasına göre takılıyor, isterse 12-13 saniyede açılıyor, isterse 1 dakikada anca açılıyordu. Daha sonradan Internet Explorer mı dersin, Google Chrome mu dersin, herhangi bir oyun mu dersin çalışmayı durdurdu hatası almaya başladım. Her türlü şeyi yaptım virüs taraması,temizleme vs vs... Kısacası Windows 8.1 hayal kırıklığı oldu benim için...

Bu konuyu neden başlattım derseniz geçecek arkadaşların her türlü riski göze alması için açıyorum. Windows 7 ile mutluysanız devam edin...

Aslında çok enteresan bir hata çünkü bildiğim kadarıyla windows 8.1 bu tür hatalar barındırmıyor. Hataların işletim sisteminden kaynaklandığı muhtemel ama bi update servisine girip güncellemesinin olup olmadığını kontrol etmeni öneriyorum. Şu bir gerçek ki ben windowsun sıradanlığından bıkan bir müşterisi olarak bence Windows 8 ve 8.1 kesinlikte başyapıt. Recep abiye sonuna kadar katılıyorum windows 7 miadını çoktan doldurdu.

Bireysel sorunlarını genele vuranlardan pek hoşlanmam. Demek ki kullanmayı bilmiyormuşsunuz. Crack kullanmıştırsın, yanlış driver yüklemiştirsin, sitelerde gezinirken zararlı sisteminde aktif olmuştur, kurduğun uygulamalar sistemin yapısını bozmuştur vs.

2 GB DDR2 ram, onboard ekran kartı, Amd 64 x2 dual core işlemci ile Windows 8.1 ve BackBox işletim sistemlerini kullanıyorum. Tüm donanımlar eski olmasına rağmen sistemim gayet stabil. Windows 7 kullandığım zamanlara oranla çok daha performanslı. Sadece bu da değil. Notebook'um için de geçerli.

Yeniden 8.1 kurun. Fakat bahsettiğim hususlara dikkat edin. Yine aynı sorunu yaşarsanız burada belirtin, sisteminize uzaktan bağlanıp detaylı inceleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı