Windows 8.1 Sorunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ozan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Arkadaşlar merhabalar. Ben yaklaşık 1.5 yıldır Windows 8 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Her zaman herkese Windows 8'i öneriyorum. Yeni çıkan 8.1 güncellemesini büyük bir hevesle bekledim ve kurdum. Fakat hüsranla karşılaştım. Bilgisayarın açılışı gerçekten çok yavaşladı. Normalde yaklaşık 1 dakikada açılırken, şimdi 1.5-2 dakikaya çıktı. Onun dışında Mouse'ta takılmalar oluyor. Masaüstünde olsun, oyunlarda olsun. Ben Counter-Strike oynuyorum.

Normalde Mouse yağ gibi akardı, şimdi sürekli takılıyor donuyor. Hem Windows'un hem de oyunun sensitivity ayarlarını kontrol ettim. Her zaman kullandığım şekile getirdim, hızlandırdım yavaşlattım fayda etmedi. Sürekli donuyor Mouse. Internet Explorer 11 geldi diye sevindim. Tıkladım bir kullanmak istedim, 10 saniye kadar hiçbir şey yazamadım. Bilgisayar donmadı, ama algılaması düştü. Kısacası bilgisayar genel yapısıyla, her alanda donuyor.

Kilitleniyor. Bende mecburen sıfırdan kurulum yapmak zorunda kaldım. Mouse düzeldi. Virüsle de alakası yok. Eset Smart Security 7 kullanıyorum (Antivirüs ve Windows lisanslı). Sorunun kaynağını bilemiyorum, fakat büyük bir hayal kırıklığına uğradığım kesin. Burada benim gibi bu sorunları yaşayanlar var mı, onların fikirleri ve çözüm önerileri neler bunu öğrenmek istedim. Ben sanırım 8.1 güncellemesini kurmayacağım. Ama zamanla oyunlar 8.1 güncellemesini zorunlu kılacaktır eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak " ESET " kullanmamanı tavsiye ederim. :)
İkinci olarak Dizüstü bilgisayarıma doğrudan Windows 8.1 Pro Preview kurdum gerçekten bir çok hata söz konusu. Bir çok yazılım vs. yüklenmiyor yüklense bile hata veriyor, donanımsal açıdan bir kaç eksikliği mevcut.
Ancak diğer bilgisayarım (masaüstü) Windows 8'den 8.1'e yükselttim. İlk açılışında bilgisayar 5 dakikada açıldı. "Oha lan noluyor" dedim. :D Yeniden başlattıktan sonra bilgisayar normale döndü ve oyunlardan aldığım "FPS" performansından ısınmaya kadar bir çok yararını gördüm.

Şimdi tekrardan windows 8.1 güncelleştirmesini kurmaya gerçekten korkuyorum. Tekrar aynı sorunları yaşarsam yeniden Windowsu kurup, gerekli programların ve güncelleştirmelerin kurulumunu yapmak çok zor gelecek. Onun için 8.1'e gelecek yeni iyileştirme ve düzeltme güncelleştirmelerinin gelmesini ve sorunların giderilmesini bekleyeceğim sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de windows 8.1 pro ile internet sınırlı sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim . Konu açılmış ve çözülüp kitlenmiş fakat benim bilgisayar dilim pek olmadığından anlayamadım onların bahsettiği çözümü . Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim . İyi günler

Windows 8.1, Windows 8'den daha iyidir. Siz 8.1'e geçtiğinizde güncellemeleri yapmamışsınızdır. Sorun bu yüzden olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı