H Hireless Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 8 4 Ağustos 2015 #1 Şu an sistemim 120GB SSD kurulu. Aynı ssd'den alıp yanına taktım. Sorunsuz kullandım ama aradan geçen bir süreden sonra format atmam gerekti o formattan sonrada sonradan aldığım SSD BIOS ekranında gözüküyor, Windows 8.1 Disk Yönetiminde gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2015
Şu an sistemim 120GB SSD kurulu. Aynı ssd'den alıp yanına taktım. Sorunsuz kullandım ama aradan geçen bir süreden sonra format atmam gerekti o formattan sonrada sonradan aldığım SSD BIOS ekranında gözüküyor, Windows 8.1 Disk Yönetiminde gözükmüyor.
F Fiver Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #2 SSD nizi başka bir bilgisayarda deneyiniz bakalım sıkıntı blg de mi yoksa ssd de mi?
H Hireless Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 8 5 Ağustos 2015 #3 Fiver dedi: SSD nizi başka bir bilgisayarda deneyiniz bakalım sıkıntı blg de mi yoksa ssd de mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda olsa aynı marka ve model diğer SSD'yi okumazdı. Tüm kabloları değiştirip denedim sorun windows yada SSD.
Fiver dedi: SSD nizi başka bir bilgisayarda deneyiniz bakalım sıkıntı blg de mi yoksa ssd de mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda olsa aynı marka ve model diğer SSD'yi okumazdı. Tüm kabloları değiştirip denedim sorun windows yada SSD.