chans Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Formatı attım driver yüklüyordum PC'yi yeniden başlattım mavi ekran vermeye başladı PC'yi açamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Formatı attım driver yüklüyordum PC'yi yeniden başlattım mavi ekran vermeye başladı PC'yi açamıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ağustos 2023 #2 Yüklediğiniz bir sürücü soruna sebep olmuştur. Güvenli modda açıp sürücüyü kaldırın.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 chans dedi: Formatı attım driver yüklüyordum PC'yi yeniden başlattım mavi ekran vermeye başladı PC'yi açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Drver booster gibi uygulamaları mı kullanıyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
chans dedi: Formatı attım driver yüklüyordum PC'yi yeniden başlattım mavi ekran vermeye başladı PC'yi açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Drver booster gibi uygulamaları mı kullanıyorsun?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 26 Ağustos 2023 #4 Recep Baltaş dedi: Yüklediğiniz bir sürücü soruna sebep olmuştur. Güvenli modda açıp sürücüyü kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısı bende de var Windows 10 kullanıyorum 3 gün önce sürücü indirdim 1-2 saat sonra mavi ekran verdi durduk yere bir şey olmaz dedim devam ettim şu an bir sorun yok. İleride olur mu? Bir de sürücüyü nasıl kaldırıyoruz?
Recep Baltaş dedi: Yüklediğiniz bir sürücü soruna sebep olmuştur. Güvenli modda açıp sürücüyü kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısı bende de var Windows 10 kullanıyorum 3 gün önce sürücü indirdim 1-2 saat sonra mavi ekran verdi durduk yere bir şey olmaz dedim devam ettim şu an bir sorun yok. İleride olur mu? Bir de sürücüyü nasıl kaldırıyoruz?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.144 Makaleler 3 Çözümler 61 26 Ağustos 2023 #5 chans dedi: Formatı attım driver yüklüyordum PC'yi yeniden başlattım mavi ekran vermeye başladı PC'yi açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atın, flash ile baştan başlayın. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
chans dedi: Formatı attım driver yüklüyordum PC'yi yeniden başlattım mavi ekran vermeye başladı PC'yi açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atın, flash ile baştan başlayın.