Windows 8.1 Sürüm Önerisi

DeğişikKız

Decapat
Windows 10 varken ne bu diyen olacaktır. Şöyle söyleyeyim Windows 7 ve 10 kullandım. Artık biraz da Windows 8 kullanmak istiyorum. Baştan söyleyeyim daha önce ne kullandım ne kurulu bir bilgisayara dokundum. Sizlerden ricam hangi sürüm benim için en uygundur sade bir şekilde yazarsanız sevinirim. Bir de kurulumda herhangi bir farklılık yok değil mi klasik USB BOOT kurulumu yapacağım. Ev kullanıcısıyım; film izlerim, Steam'den veya başka bir platformdan oyun oynarım. Klasik bir ev kullanıcısıyım işte

Donanım:
  • 4GB RAM
  • Intel Core T6400
  • İşletim sistemi şu an Windows 10 Pro
  • GT 240M 1GB Ekran Kartı

EK: Aşağıda bulunan fotoğraftaki sürümü kurayım mı en üstteki oydu. Sanırım en günceli.

@Recep Baltaş Recep abi bir bakar mısın? RAM kullanımı %50 gösteriyor oyunda değilken ama arkada baya bir şey açık finans hava durumu bunları kapatsam sorun çıkarır mı? Tarayıcı açıkken %50 civarında.

Son düzenleme:
Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanabilirsiniz. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca kullanmıştım. Olabildiğince sade bir versiyondur. Üstelik bu versiyonun orijinal keylerini ücretsiz edinebilirsiniz.

Windows 8.1 Pro Kullanmanı Öneriyorum.Hatta Ürün Anahtarının Kodunu da Ezberledim.Ezbere Yazıyorum Bunu Format Atarken Kullanabilirsin.

XHQ8N C3MCJ RQXB6 WCHYG C9WKB

Konuyu açtığım günden beri W8.1 Pro kullanıyorum evet gayet iyi. Hiçbir şeyi kısmadan boşta bir şey açık değilken 4GB RAM'ın %19unu kullanıyor.

Windows10'da kalmamı söyleyen arkadaş için cevapta yazayım. Çok doğru ama kötü bir işlemciye ve 4gb ramı olan bir laptopa sahibim. Çoğu kişi W10'un ilk çıktığı günden beri aynı performansı verdiğini düşünüyor sakın bu yanılgıya düşülmesin W10 hala geliştirilmekte ve güncelleme almakta bu yüzden RAM İşlemci vs. kullanımıda arka planda güncellendikçe artmakta. Kendi bilgisayarım için konuşayım 4GB RAM'ın bir şey açık değilken %50-60ını kullanıyor. Discord, Opera, Spotify, Steam vs. açınca %80e çıkıyor. Bu durumda oyun oynamadığımı düşünsek bile %80leri görünce kasmalar başlıyor. Oyun açmaktan bahsetmiyorum bile. İlerde birileri görürse bu konuyu diye açıkladım güzelce araştırarak kursun bilgisayarına W10'u. Tabi bilgisayarı iyi olana sözüm yok; kurması gereken belli zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…