Windows 8.1 Sürümleri

CM EROL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar:

Ben bir siteden bulduğum Windows 8.1'in bütün sürümleri içinde olan bir iso kalıp dosyası indirdim. Bunu UEFI ile kuracaktım fakat UEFI'a 4GB'tan fazla dosya taşınamıyor. Acaba nasıl yazabilirim ISO kalıbımı USB belleğe? Orijinal Windows 8.1 sürümü bulunuyorsa paylaşabilir misiniz? Yada iso kalıp dosyası içindeki sürümleri çıkartıp silebilir miyim?(Amaç, dosya boyutunu düşürmek)

Teşekkürler

Ben RTM istemiyorum. Zaten şuan onu kulanıyorum ama ben sadece Windows 8.1 istiyorum.

RTM final sürüm demektir.Sadece windows 8.1 diye birşey yoktur.

Nasıl oluyorda olmuyor.Windows 8.1 pro windows 8.1 RTM vb. sürümler var. Ve içlerinde Sade Windows 8.1 64bit var bende onu kurmak istiyorum.

RTM yi yanlış anlamışsınız. Attığım resim açıklayıcı olduğunu sanıyorum. Sizin istediğiniz Windows 8.1 in içindeki sürümlerdir. RTM demek Windows 8.1 işletim sisteminin çıkan en kararlı verisyondur. Şuan Windows 10 un çıktığı teknik ön izleme ilk versiyondur. Yani verilen linkler sizin istediğiniz gibidir. Pro,Entreprise bu işletim sisteminin diğer sürümleridir.

Dosya Ekleri

• 250px-Software_dev2.svg.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 303
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…