NvdiaAti Megapat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 120 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #11 xenia dedi: Dostum başka indirecek site bulamadım. Genişletmek için tıkla... Torrent ın ne olduğunu biliyo musun ?
xenia dedi: Dostum başka indirecek site bulamadım. Genişletmek için tıkla... Torrent ın ne olduğunu biliyo musun ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 1 Ağustos 2014 #12 Bu link varken neden torrentten link peşine düşüp riske girsin? Çok mu zor anlamıyorum 6 parçayı indirip açmak? Anlamıyorum valla.
Bu link varken neden torrentten link peşine düşüp riske girsin? Çok mu zor anlamıyorum 6 parçayı indirip açmak? Anlamıyorum valla.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2014 #13 Torrent ne biliyorum dostum. Egemen abi bende anlamıyorum ben sadece 6 part nasıl yükleyeceği mi bilmiyordum yardım ettiniz zaten
Torrent ne biliyorum dostum. Egemen abi bende anlamıyorum ben sadece 6 part nasıl yükleyeceği mi bilmiyordum yardım ettiniz zaten
NvdiaAti Megapat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 120 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #14 Egemen dedi: Bu link varken neden torrentten link peşine düşüp riske girsin? Çok mu zor anlamıyorum 6 parçayı indirip açmak? Anlamıyorum valla. Genişletmek için tıkla... Kolaylık isterse torrent var. Torrent ı kullanmayı bildiği sürece risk yok. Part indirmek istiyorsa buyursun.
Egemen dedi: Bu link varken neden torrentten link peşine düşüp riske girsin? Çok mu zor anlamıyorum 6 parçayı indirip açmak? Anlamıyorum valla. Genişletmek için tıkla... Kolaylık isterse torrent var. Torrent ı kullanmayı bildiği sürece risk yok. Part indirmek istiyorsa buyursun.