Windows 8.1 tekrardan yükleme ekranı çıkıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Benim eski bilgisayarı acil yaptırmam gerekiyordu. Yaptırdığımda içinde Windows 7 vardı ve biraz yavaştı bende benim USB belleğimde olan 8.1 sürümünü kurmaya karar verdim. Kurulumu yapmaya başladım işte ürün anahtarı falan istedi her şey iyi gidiyordu kuruldu. Sonra yeniden başlattı ve tekrardan kurulum ekranına attı. Bende kapatıp USB belleği çektim. Önce düzeldi sonra değişik bir şey oldu resmini atacağım ( normalde 6-7 kere 8.1 kurdum ama hiç olmamıştı ) ondan sonra açıldı ayarları yaptım falan ama değişik biraz internete falan bağlanması aşırı yavaşladı hatta telefonumun internetinden bağlanıyorum. Birazdan Windows 10 indireceğim sizce bu hata neden olmuştur ?

Arkadaşlar şimdide telefonumun internetine bağlanıyor ama evin internetine bağlanmıyor. 5 çizgi gözüküyor ama üstünde ünlem işareti var. Ne yapmam lazım bir el atın ne olur.

Arkadaşlar düzelttim yani o yeniden gelme boot ile alakalı bir şeymiş düzeldi yeniden temiz bir Windows 8.1 kurdum ama hala internete bağlanamıyorum. Telefonun internetine bağlanıyorum ama modeme bağlanamıyorum telefonumdan modeme bağlanıyor hatta eski Windows 7 kurulu olduğu zamanda bağlanıyordum böyle bir sorun var.

Temiz windows 10 kurdum sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Bir şey daha vardı bu sağ altta windows'u etkinleştir yazısı var windows'u etkinleştirmezsem performans kaybı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…