D Doğu12 Hectopat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #1 Bilgisayarı açınca bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? (ASUS PC WİNDOWS 8.1.) The system found unauthorized changes on the firmware, operating system or UEFI drivers. Yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarı açınca bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? (ASUS PC WİNDOWS 8.1.) The system found unauthorized changes on the firmware, operating system or UEFI drivers. Yardımcı olursanız sevinirim
anon231 Kilopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 65 19 Nisan 2016 #2 Firmware veya bios sürümlerinde sorun olabilir. Fakat öncesinde bios üzerinden secure boot kapatarak pc yi açmayı dene eğer sorun devam ederse asusun web sitesinden kendi bilgisayarına uygun firmware ve bios updatelerini kullanmayı deneyebilirsin.
Firmware veya bios sürümlerinde sorun olabilir. Fakat öncesinde bios üzerinden secure boot kapatarak pc yi açmayı dene eğer sorun devam ederse asusun web sitesinden kendi bilgisayarına uygun firmware ve bios updatelerini kullanmayı deneyebilirsin.
gokyuzu54 Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2017 #3 MF dedi: Secure Boot'u devreye sokun ve UEFI'yi açın. CSM'i de Auto olarak ayarlayın. Bunları Boot sekmesinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta çok sağol UEFI'yi kapatıp CSM'i de Auto yapınca düzeldi Ben böyle yaptım düzeldi!
MF dedi: Secure Boot'u devreye sokun ve UEFI'yi açın. CSM'i de Auto olarak ayarlayın. Bunları Boot sekmesinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta çok sağol UEFI'yi kapatıp CSM'i de Auto yapınca düzeldi Ben böyle yaptım düzeldi!